gkvip2505
Fanka BB :)
Ja ciagle nie moge uwierzyc w to wszystko, tym bardziej ze jego matka olewala go przez ostatnie 16lat, nigdy nie mogl na nia liczyc.
Ja tylko zobaczylam co on robi od razu zareagowalam mowiec mu ze tak byc nie moze, na co on zaczal przy mamusi i siostruni pyszczyc do mnie
i tak zaczela sie awantura przy nich. Na jej koniec jego mamusia skwitowala ze on ma sie nie martwic tym co ja mowie jak by co to one mu pomoga w wychowaniu malej
, jak to uslyszalam to piana mi z buzi szla i od razu do niej z lapami lecialam ale on mnie zlapal
. oczywiscie psychiczna ze mnie zrobili. Aj szkoda gadac.
Teraz jak one pojechaly to on nonstop przeprasza i wogole milusienki ale ja nie moge przestac myslec o tym wszystkim i nie potrafie na niego normalnie patrzec ani z nim rozmawiac poprostu nie moge cos we mnie peklo.
Ja tylko zobaczylam co on robi od razu zareagowalam mowiec mu ze tak byc nie moze, na co on zaczal przy mamusi i siostruni pyszczyc do mnie

Teraz jak one pojechaly to on nonstop przeprasza i wogole milusienki ale ja nie moge przestac myslec o tym wszystkim i nie potrafie na niego normalnie patrzec ani z nim rozmawiac poprostu nie moge cos we mnie peklo.