reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

ze wzrokiem tez cos u mnie gorzej, szczegolnie wieczorem tylko ze mi sie wszystko rozmazuje:/ jak chce rafalowi bajke przeczytac to mam problem...soczewki nosze i niby powinno byc ok a jednak,...

Avo z ta niewidzialnoscia to tak jest ze narazie tu kazdy wpada jak ma czas i pisze sie glownie o siebie :)dzisiaj ogladalam Twoja "siostre" w M jak... ona jest tak podobna do Ciebie!!

Mlodak a Ty mi sie snilas ze sie spotkalysmy u mojej mamy na wsi:D i nie wiedzialam jak wygladasz ale po wozku rozpoznalam:-D:rofl2: tyle ze ja nie wiem jaki masz wozek hehe:eek:

u nas po bioderkach tez wszystko ok:)

reklama
Bylo lepiej z tym mrowieniem, ale dzisiak caly dzien mi ta noga mrowirje- masakra:(juz myslalam ze mi przechodzi a tu lipa- chyba musze isc do neurologa:( bo mam i te oczne objawy i ta noga:( mam nadzieje ze nie mam jakiegos guza:( lub innego szajstwa:( a Tobie mocno te nogi mrowialy? Ja mam takie delikatne mrowienie- jakby ktos malutkie szpileczki mi delikatnie wbijal... Jak biore noge do gory to zawsze sie zaczyna lub nasila....

nie mocno,delikatnie,ale na początku bardzo często.teraz już nogi ok,ale ręka mnie wkurza,bo niby tylko delikatnie mrowieje,ale czasem mam tak jakbymw niej czucia nie miała,to trwa sekundy,ale nie jest fajne.

Czesc wam wszystkim,
AVO - nie tylko ty czujesz się tu ostatnio niewidzialna :)

my na bioderka idziemy jutro. Idziemy prywatnie przy okazji zrobić nereczki i zobaczyc czy ulewanie przypadkiem nie ma przyczyny w za krótkim przełyku czy czyms w tym stylu. Młoda załatwiła mi dizs 6 tetrówek, ja przebierałam się 2 razy, ją chyba z 5.... I mam wrazenie ze wszystko smierdzi kwasnym mlekiem...

Dokonałam zakupu dodatkowych 10 pieluch - moze bede mogła prac co 2 dni a nie codziennie. Naiwna myslałam ze do wytarcia buzi i ochrone ramienia wystarczy 15...

Skleroze mam dalej...

cere tak suchą ze nawet krem oilatummnie pomaga.

A w ogóle to o co chodzi z tymi pieluszkami????

I my chrzciny robimy w październiku - na rocznice naszego slubu

Dobranoc :)

no to zdrowko, ja to samo :) maz pojechal na weekend, mlodego polozylam spac i sie relaksuje. byle spal do polnocy chociaz.... a jutro przyjezdza do mnie kumpela na caly weekend, w koncu ploty!
wzajemnie zdrówko :-) :-D
mojego K też dziś nie ma zaś :-( już mnie ta jego praca dobija ale co nic nie możemy zrobić :-(

aylin wlasnie tez nei wiedzialam o co chodiz z tymi pieluszkami, ze dzieci spia z pieluszka niby i sie do niej przytulaja. dla mnie dziwne, wolalabym misia :)

moj brzuch to kompletna porazka. dzis kupilam sukienke na wesela ktore mamy w sierpniu (za cale 50zl w orsayu :)))). jest piekna , wygladam w niej super tylko ten brzuch cholerny wystaje jak nie wiem!! musze sobie zalatwic ten pas sciagajacy na te wesela. ktos uzywal? wygodne to? pewnie nic nie zjem przez ten pas? :baffled:

U mnie jeszcze tragedii nie ma, ale w porównaniu do tego jak wyglądała w ciąży to zdecydowanie teraz jest gorzej. Na szczęście paznokcie i włosny nadal w stanie wręcz idealnym..... ciekawe jak długo?

Niestety coś mi się dzieje ze wzrokiem. Bardzo często (nawet kilka razy w ciągu dnia) mam takie coś przed oczami jakbym spojrzała w słońce i przez to nie widzę częściowo. Aż się boję wybrac do okulisty bo nie da się ukryć, że w ciązy rzadko kiedy nosiłam okulary......, a powinnam cały czas. Niby niewielka wada, ale jednak.

U mnie tak samo. Cera bez syfów ale sucha, włosy i paznokcie na razie super ale boje się, że to kwestia tygodni:zawstydzona/y: Wzrok tez mi sie po porodzie pogorszył. Ale generalnie myslałam, że bede duzo gorzej po ciązy wygladac. Nie jest źle generalnie. Dzis zaliczyłam 30 min na bieżni. Nogi mi do tyłka wchodzą ale jutro tez idę. Może uda mi się od października wrócic do zajęć z tańca o ile mnie jeszcze zechca jako instruktora po ciazowego hehe.

Ostatnia edycja:
reklama
acha zapomnialam napisac, Jachowi wypadaja wlosy!!!!! dzis w wannie po kapieli sobie plywaly :eek::szok: kurcze lubie go z tymi wloskami, mam nadzieje ze mu nie wypadna wszystkie???

i oczy mu chyba sie robia brazowe. urodzil sie z granatowymi ale widze ze mu takie brazowe nachodzi powoli

Ostatnia edycja:
Do góry