reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Gkvip ja daje malemu Aptamil (to samo co bebilon, wiec nie bede musiala brac mleka do Polski jak cos), tylko, ze jak ostatnio sprawdzalam etykiety, to ma dokladnie takie same skladniki i dokladnie taka sama ilosc co cow & gate (poza chyba jednym) a jest drozsze :sorry2: Poza tym produkuje je ta sama firma. Na razie nie chce kombinowac, ale po 3 czy 4 miesiacu moze sie przerzuce na cow & gate.

reklama
Hej!

Dziś witam się ze smutkiem...wczoraj na zawał serca zmarł mój chrzestny w wieku 42 lat...tak trudno się z tym pogodzić...:-:)-:)-:)-(

wpołczuje Ci bardzo ;///

(napisalam siedzac na kanapie z miseczka ciasteczek obok :dry:) Chcialabym tylko mi jakos motywacji brakuje :sorry2:

no własnie mi tez... gdyby nie to to juz bym była pieknie umiesniona ;)))

Mój mały diabeł spac nie chce, ale lezy w łózeczku i jak zapiszczy to trudno czeka go zimny chów bo jest juz tak zmrowiony ze chyba troche musimy sie przestawic:baffled:

a zanikowe boczne to tez mrowienia?Książke czytałam,ale nic mi nie pomogła..i secret i pare innych:( no mi te mrowienia zaczeły sie 2 dni poporodzie:( ostatnio miałam za niski wapń, ostatnio kiepsko sie odzywiam, pale pety i pije wino, wiec moze nadal mam niski i stad te mrowienia:(

raczej po prostu zaniki mięśniowe. Ale to są mrowienia, czy drętwienia??na pewno nic Ci nie jest, może to po prostu nerwowe. Fajki i alko też swoje może robią.

Niespodzianka, Gkvip - oglądałam w necie takie sztućce i znalazłam Gerlacha, nawet fajny pomysł:-) dzięki.

Witam.
Siedzimy dzis u mojej mamy i mam wolne od opieki ;p heh
My chrzcimy 18.08 o godz 14 wiec obiad i kawa z ciastem bedzie po mszy. Z wygody wybrałam restauracje a nie uroczystosc w domu, bo nie wiem czy bym ze wszystkim wyrobila przy malym baczku :)

Szczepienie wybraliśmy 6w1 wczoraj dostal 1 dawke hexa i wszystko w porzadku przy wkluciu nawet nie zaplakal i od razu zasnal a tak nic sie nie dzialo....na nadmierne bączki dostal delicol i narazie obserwuje czy beda lzej isc przez mała dupencje:)

A tak od tematu mam na sprzedaż 3 nowe opakowania cerazzete tych anty przy karmieniu piersia co mozna brac. Jakby ktos respektował niech da znać;-)

raczej po prostu zaniki mięśniowe. Ale to są mrowienia, czy drętwienia??na pewno nic Ci nie jest, może to po prostu nerwowe. Fajki i alko też swoje może robią.

Niespodzianka, Gkvip - oglądałam w necie takie sztućce i znalazłam Gerlacha, nawet fajny pomysł:-) dzięki.
Mrowienia zdecydoeanie... Nic mi nie dretwieje....przykro mi z powodu Twojego chrzestnego:(

Moj mezus wlasnie wrocil po tyg nieobecnosci i co zrobil................
wziol prysznic, zjadl cos po czym oznajmil ze musi jechac do lakiernika umowic sie na malowanie swojej kochanki :szok::szok::szok: i pojechal w pizdu :angry::angry::angry: nie ma to jak tesknic za rodzina :wściekła/y:
juz wiem co powie jak wroci
,, no o co ci znowu chodzi........ ''

Mrowienia zdecydoeanie... Nic mi nie dretwieje....przykro mi z powodu Twojego chrzestnego:(

Dziękuję...najgorsze, że nie pojadę na pogrzeb, bo boję się, że z nerwów i emocji stracę pokarm...tak się stało mojej babci jak karmiła...w ciągu jednego dnia straciła.

Przy tych wszystkich schorzeniach raczej jest typowe drętwienie. Jesteś świeżo po porodzie, nie ma się co dziwić, że coś się dzieje w organizmie. Mnie z kolei bolą stawy palców dłoni jak zginam, a zwłaszcza kciuka. Najbardziej po przebudzeniu odczuwam ból.

Gkvip - skąd ja znam ten tekst... "o co ci znowu chodzi"

Muńka, ja z tymi rekoma tak miałamo 1 ciązy, rano opuchnietę i bolace kostki. Okazało się,że u mnei przyczyną była niedoczynnosc tarczycy, która ujawniła się w badaniach dopiero 6 miesięcy po porodzie. Przyczyny bolacych kostek dłoni i opuchnięc z rana moga byc tak naprawdę dwie: zespół ciesni nadgarstka, kóry moze z czasem przejść lub nie, lub własnie rozpoczynająca się niedoczynnośc tarczycy, kótra zdarza sie neistety bardzo często.

Tez mi sie wydaje ze jestesmy swiezo po porodach i poki co moze nam cos jeszcze dolegac z tego tytułu i nie ma co sobie krecac nie potrzebnie jakichs chorb. A juz zwłaszcza jakchs powaznyc jazd!! Takze Avo - luuuz:happy:
Przycięłam komara przez godzine i dalej ziewam.
Pogoda taka ze z domu nie chce sie wyjsc. Co za poieprzoony klimat no, albo upał ze nie ma tlenu albo zimno ze p chciał dzis paliac w domu :szok:
Jezeli o mnie chodzi to jz wolałam te upały, bo bynamniej pranie schlo, dzeciaki w majtkach niemalze begały i poł dnia siedziło sie na dworzu. Zamiast obiadu wystarczyło kiełbase na grilla wrzucic:rofl2:

reklama
Buziak - ty mnie tym grilem nie wkurzaj :-p boziu co jabym zrobila za taka kielbasiunie z grila albo kaszaneczke ojjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Do góry