Mam pytanie do mam starszaków- czy wasze dzieci miewaja 1-2 dnowe goraczki bez innych objawów, raz na jakis czas? Mojadziosiaj dostała 38,5, poprzednio 4-5 miesiecy temu, w poprzednie wakacje itd. zeby ma od dawna wszystkie....
reklama
Zasięg na wakacjach mam niemal zerowy, więc korzystam chwilowo i zaglądam do Was.
Mam straszny problem z ulewaniem Nadii. Do niedawna ładnie beknęła i poleciało troche lub więcej. A od jakiegoś czasu to głównie ulewanie ZA KAŻDYM RAZEM. Nie wiem czy ona w ogóle je, czy nie zwraca wszystkiego,
Też mam problem z pieluchami, z Kubą wcale nie wiedziałam co to pranie, tetra słuzyła mu tylko do przytulania(do tej pory).
A teraz nawet ich porządnie nie wypiorę, nie mam gdzie suszyć, bo ciągle pada. Mam nadzieję, że wyjdzie słoneczko wreszcie. Dziś nawet byliśmy w dzień na plaży:-)
Muszę koniecznie z nią do pediatry, akurat po powrocie mamy szczepienie, koleżanka mówiła o jakimś środku, nutramigen czy coś takiego.
Zaczynam się martwić, musze koniecznie dowiedzieć się czy przybiera???
Nutrition jeśli je mm ech ja też bym pojechała na wczasy ale m w tym roku nie chce bo karolinka za mala
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Hej wpadłam sie pochwalić że Milan dzisiaj w nocy tylko raz na szamkę się obudził ;-)
Avo mój Wiktor też miewa takie dziwne gorączki , ostatnio miał i poszłam do pediatry i powiedziała że " dzieci czasem tak mają " i jeśli nie ma innych objawów np nie kaszle czy nie ma kataru to nie ma się czym martwić.
Avo mój Wiktor też miewa takie dziwne gorączki , ostatnio miał i poszłam do pediatry i powiedziała że " dzieci czasem tak mają " i jeśli nie ma innych objawów np nie kaszle czy nie ma kataru to nie ma się czym martwić.
Aylin, ja mam ciemne oprawy oczu i dlugie rzesy, ale okulary zakrywaja wory po oczamimam je coraz wieksze.
ja tez mam ciemna oprawe - na brwi nigdy henny nie robie bo nie musze. A rzęsy mam ciemne ale końcówki jasne. I jak sie zrobi henne to sie robia mega dłuuugie
Aylin mam nadzieje, ze szbko sie malutkiej poprawi. Moze w nocy jest bardziej zrelaksowana/zmeczona i dlatego nie ulewa...
Ja tez mam rozstepy na cycach i udach, brzuch na szczescie ominely, ale przydalby sie jakis preparat ujedrniajacy. Skora mi wisi. Leeeeee - jak zjem ciasteczko na pewno bedzie lepiej![]()
Pewnie masz racje - i nie je tak lapczywie jak w dzień. To pewnie też jest przyczyną.
Ja rozstępy tez mam po ciązy tylko na cyckach. Zrobiły mi sie jak nawał miałam. I niestety nc na nie nie poradzimy. Moga zblednąc co najwyzej.
Aylin moj też strasznie ulewa, w nocy prawie w ogole podobnie jak Twoja ale w dzien masakra, wczoraj ponad 10 bodów poszłocały czas w pionie prawie a lało się z Niego jak nie wiem, masakra. Wypadałoby nosić na ramieniu bez przerwy a nawet to nie pomaga
Kuba miał tak samo i to do roku :-(
tos mnie pocieszyła....
chyba musze zacząć obczajac promocje na proszki do prania...
Aylin jakos w ten sposob nie myslalam o tym obsrywaniu... faktycznie nieciekawa perspektywa przed nami
Mam chociaz nadzieje ze jak bedzie starszy to chociaz kibelek bedzie po sobie myl......
Hmmm nie chce cie straszyc ale mój maż odkryz ze kibelek sam sie nie myje dopiero jak w ciąże zaszłam i mnie odstawił sam od chemi. Na szczeście dalej myje
Zasięg na wakacjach mam niemal zerowy, więc korzystam chwilowo i zaglądam do Was.
Mam straszny problem z ulewaniem Nadii. Do niedawna ładnie beknęła i poleciało troche lub więcej. A od jakiegoś czasu to głównie ulewanie ZA KAŻDYM RAZEM. Nie wiem czy ona w ogóle je, czy nie zwraca wszystkiego,
Też mam problem z pieluchami, z Kubą wcale nie wiedziałam co to pranie, tetra słuzyła mu tylko do przytulania(do tej pory).
A teraz nawet ich porządnie nie wypiorę, nie mam gdzie suszyć, bo ciągle pada. Mam nadzieję, że wyjdzie słoneczko wreszcie. Dziś nawet byliśmy w dzień na plaży:-)
Muszę koniecznie z nią do pediatry, akurat po powrocie mamy szczepienie, koleżanka mówiła o jakimś środku, nutramigen czy coś takiego.
Zaczynam się martwić, musze koniecznie dowiedzieć się czy przybiera???
Mi pediatra polecila syrop dla dzieci karmianych cycem
Gastrotuss Baby, syrop, przeciw refluksowi, 200 ml
jeszcze nie kupiłam wiec nie wiem czy działa. Z tym ze moja niunia przybiera prawidłowo. Ale chyba kupie i moze bedzie jadła rzadzej. Bo ulewa i po chwili znów jest głodna. A ja nie wyrabiam z produkcja mleka i praniem....
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Hej dziewczynki,
nie nadrobię Was, bo jak wiecie mamy cały czas gości i teraz tylko na chwilę wpadam na kompa zameldować się, że żyję ;-)
Przyjazd naszych przyjaciół jest dla mnie jak zbawienie
Po pierwsze- od razu pobiegli do apteki kupić smoczek aventa, bo u ich dzieci zadziałał kiedy nie chciały żadnego innego i ... młody od trzech dni pięknie z nim zasypia! Po drugie - wczoraj chłopaki zarządzili, że mam ściągnąć pokarm i zrobić sobie wychodne z Asią, a oni się zajmą małym. No i Aśka wyciągnęła mnie do pizzy hut i na mały shopping, a jak wróciłyśmy wieczorem dziecko było już wykąpane, nakarmione i smacznie spało
Po trzecie - mam wielką pomoc w domu od Asi i jej córek
Także jestem happy! 
Co do rozstępów to nie mam ani jednego, za to nadal 9 kg na plusie i spory brzuch
Najbardziej natomiast martwię się co zostanie z moich cycków jak przestanę karmić, są tak wyczochrane że boję się, że będą z nich dwa smutne worki :-(
nie nadrobię Was, bo jak wiecie mamy cały czas gości i teraz tylko na chwilę wpadam na kompa zameldować się, że żyję ;-)
Przyjazd naszych przyjaciół jest dla mnie jak zbawienie

Co do rozstępów to nie mam ani jednego, za to nadal 9 kg na plusie i spory brzuch

Ostatnia edycja:
december
Fanka BB :)
Co do rozstępów to nie mam ani jednego, za to nadal 9 kg na plusie i spory brzuchNajbardziej natomiast martwię się co zostanie z moich cycków jak przestanę karmić, są tak wyczochrane że boję się, że będą z nich dwa smutne worki :-(
ja mam ciągle 10 na plusie
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Kamila gratuluję pierwszej dłuższej nocki 
Sunshine a Ty karmisz piersią - bo piszesz o lodach i zastanawiam się czy mogę się skusić karmiąc
Avo mój też miał czasem stany gorączkowe, mijało po 1,2 dniach ale nie pamiętam jak często się to zdarzało
December no to witaj w klubie ;-)

Sunshine a Ty karmisz piersią - bo piszesz o lodach i zastanawiam się czy mogę się skusić karmiąc

Avo mój też miał czasem stany gorączkowe, mijało po 1,2 dniach ale nie pamiętam jak często się to zdarzało
December no to witaj w klubie ;-)
reklama
A do mnie niezapowiedziana wpadla tesciowa (niby na imieniny) i znow Szymek odstawil wycie od momentu jej wejscia o 17 do nas. Uspokoil sie dopiero jak zasnal czyli przed chwila. Zdycham. K jutro na 6 do pracy wiec nocka nalezy do mnie i juz sie boje.
Zrobilismy badania - moja morfologia idealna, Szymek - hemoglobina 13,2!!!! Czyli super urosla bo 4 tygodnie temu bylo 9,2! O ile sie dobrze orientuje to jest juz w normie dla niemowlat.
Ale zeby nie bylo za dobrze to leukocyty ma ciut za duze. Norma jest od 8 do 15 a on ma 15,6 wiec jest jakis stan zapalny. Mamy nadzieje ze to albo wynik wtorkowej szczepionki na wzb albo przez plesniawki. Jutro pojde z wynikami do pediatry to moze dowiem sie czegos wiecej. No i jak dlugo jeszcze musi brac to zelazo. Dzisiaj sobie poulewal nim wiec 2 sztuki body nie nadaja sie do niczego juz bo zelazo nie spiera sie. Jedynie odplamiacz by uratowal sprawe ale przeciez w przypadku ubranek dziecka to odpada.
Zrobilismy badania - moja morfologia idealna, Szymek - hemoglobina 13,2!!!! Czyli super urosla bo 4 tygodnie temu bylo 9,2! O ile sie dobrze orientuje to jest juz w normie dla niemowlat.
Ale zeby nie bylo za dobrze to leukocyty ma ciut za duze. Norma jest od 8 do 15 a on ma 15,6 wiec jest jakis stan zapalny. Mamy nadzieje ze to albo wynik wtorkowej szczepionki na wzb albo przez plesniawki. Jutro pojde z wynikami do pediatry to moze dowiem sie czegos wiecej. No i jak dlugo jeszcze musi brac to zelazo. Dzisiaj sobie poulewal nim wiec 2 sztuki body nie nadaja sie do niczego juz bo zelazo nie spiera sie. Jedynie odplamiacz by uratowal sprawe ale przeciez w przypadku ubranek dziecka to odpada.