Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

około 4 do 6 takich "prawdziwych" kup, ale prawie co pieluszkę znajduję też jakiegoś kleksaCześć dziewczyny, mam pytanie ile razy dziennie wasze dzieci robią kupkę? Chodzi mi o maluchy karmione piersią...
Moja jeszcze 2 tyg temu robila 4 na dobe + w kazdej pieluszcze kleks. Niestety teraz walczymy z zatwardzeniami i kupol jest raz na 3 dni![]()
alijenka tez miałam do niedawna takie myśli, że po co mi było dziecko... strasznie tęskniłam za swoją niezależnością, ale od niedawna juz tak nie myślę, coraz bardziej zako****ę się w tym moim szkrabie, nie wiem tylko czy nie kosztem małżeństwa, bo zaczynam za wszystko obwiniać D :-( chyba nie zostaje nam nic innego jak przetrwać ten najgorszy czas szukając wsparcia na BB
buziak ja używam Rimmel Stay Matte, jest niedrogi ale jak dla mnie się sprawdza, no i właśnie ma szeroką gamę kolorów np 103 i 200 są minimalnie różne od siebie
około 4 do 6 takich "prawdziwych" kup, ale prawie co pieluszkę znajduję też jakiegoś kleksa
AVO wydaje mi się, że ty potrzebujesz rozmowy z psychologiem... ostatnio wyniki miałaś w porządku a dalej się bidulo zamartwiasz...
Cześć dziewczyny, mam pytanie ile razy dziennie wasze dzieci robią kupkę? Chodzi mi o maluchy karmione piersią...
kleksów nie liczę bo to tylko śladCześć dziewczyny, mam pytanie ile razy dziennie wasze dzieci robią kupkę? Chodzi mi o maluchy karmione piersią...
Moja jeszcze 2 tyg temu robila 4 na dobe + w kazdej pieluszcze kleks. Niestety teraz walczymy z zatwardzeniami i kupol jest raz na 3 dni![]()
addiena - a ten podkład dostane normalnie w drogerii??? i co faktycznie nie wyciera sie i nie zostawia sladów na ubraniach??? ;-)