Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Nie uczylam jej noszenia i teraz buntuje sie jak ktos ja na rece bierze
:-). 
też się stale nad tym zastanawiam, bo czasami nogi mi do tyłka już wchodzą a muszę dalej łazićJCzemu dzieci zazwyczaj jak nosisz to lepiej, a jak usiądziesz lulając na rękach to od razu ryczą? Jaka to dla nich jest różnica???
Dziewczyny pomocy nie wiem którą matę kupić:
MATA Edukacyjna PLAC ZABAW Kick Play Wyspa +GRATIS (2551798620) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FISHER PRICE Mata EDUKACYJNA RAINFOREST K4562 (2543269084) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
chciałabym zamówić już ale nie moge się zdecydować. Pomóżcie.
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: MUTSY fotelik samochodowy PRIMA TRAVELLER
o taki mam kupowałam go poźniej bo ja miałam x car ale też mała była cała powyginana w nim wpadała do niego dosłownie i plusem jest to że ten fotelik jest do wózków mutsy ale pasuje też do x landera ja przez to prawie w ogóle nie używam gondoli

. Siedzimy na przystanku autobusowym...pisałam już o tym na lekarskim - u nas jest to samo więc trochę czytałam i pytałam pediatrę i w zasadzie jest ok ale warto poobserwować bo to mogą być problemy z napięciem mięśniowymdziewczyny czy wasze dzieci odginaja sie do tylu? moj jak spi na boku to glowe odgina i w ogole caly takie wygiety sobie lezy. i zawsze jak go podnosze zaspanego to tez tak sie do tylu wygina, jakby sie przeciaga ale z takim wygieciem... kolezanka z miesiac starsza corka sie dzis zdziwila ze tak robi bo u swojej tego nie widziala nigdy![]()
generalnie do trzeciego m-ca dziecko może się tak napinać ale potem powinno przejść