Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie wiem co zrobic przez ten stres trace pokarm dzis karolinka po karmieniu zjadla jeszcze 90 ml mm nie wiem co zrobic czy ja dokarmiac teraz po kazdym karmieniu jak zaczne dokarmiac to strace pokarm calkiem nie mam czasu teraz przy organizacji pogrzebu odciagac mleka zeby rozchulac laktacje caly dzien mi sie rozregulowal karolinka byla poukladana jak w zegarku teraz nie wiem czy jest glodna czy chce spac czy co poprostu nie moge tego ogarnac nie mam tez sily walczyc o to mleko w cyckach a jednoczesnie chce ja karmic do 6 miesiaca :-( nie wiem co mam robic

idealnie pasuje do moich niebieskich oczu

To prawda, jak kiedyś byliśmy z Kuba u neurologa to nam pokazał:jedna ręka pod kolana, a druga za brzuszek. I zmieniać strony!Jasiek to głowę trzyma sztywno jak go noszę już bardzo ładnie, ale nie chce leżeć na brzuchu i w tej pozycji nie chce jej podnosić, tylko wyceluje tak, żeby rękę można było do buzi wsadzić i tak się układa. A co do noszenia w pionie to jak byliśmy na szczepieniu w 6 tygodniu to nam pielęgniarka pokazała pozycje do noszenia i właśnie w pionie - tak przodem do kierunku jazdy oparty plecami o mnie - powiedziała że tak się asekuruje kręgosłup....

I np. jak ona marudzi on sobie siedzi czy leży, wozi ja w wózku i gapi się w telefon! Zamiast do niej pogadać, ponucić...!
Nie wiem, czy któraś z Was ma coś podobnego???