Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak już zebrałam się na odwagę by go ukatrupić i poszłam po niezbędny sprzęt to on sie w tym czasie zmył!!! Szukałam go WSZĘDZIE i nic. Następnego dnia przewaliliśmy z D pół mieszkania i nic. Ja nie wiem gdzie się takie bydle schowało. Dodam tylko że tak na oko to on wyglądał tak:

a w dzień czuję się naprawdę dobrze i o co tu chodzi?! Nie mam pojęcia.
Josie gryzą. Ja ostatnio mówiłam Wam o pająku gigancie u mnie w domu- ZWIAŁJak już zebrałam się na odwagę by go ukatrupić i poszłam po niezbędny sprzęt to on sie w tym czasie zmył!!! Szukałam go WSZĘDZIE i nic. Następnego dnia przewaliliśmy z D pół mieszkania i nic. Ja nie wiem gdzie się takie bydle schowało. Dodam tylko że tak na oko to on wyglądał tak:
Zobacz załącznik 497395
Miał ze 3 cm i ciągle śni mi się po nocach.
Edit: Post pod postem PRZEPRASZAM![]()
Wędlinę to często mama mi zamawia, także jak dostane taką szyneczkę to moge ją jeść codziennie. Ale to tez się nudzi.Klusia ja też myślałam, że już nic mi do jedzenia nie pozostało ale faktycznie głównie mięso, pieczywo i warzywa/owoce. Ostatnio już zaczęłam jeść surowe po trochu. A jeśli chodzi o mięso, to schab z jabłkami i majerankiem lub ze śliwkami na zimno jest 500 x lepszy niż jakakolwiek kupna wędlina. (do tego żurawina) A robi się szybciorem. Robiłam też wersję z suszonymi morelami - boska
Jejku jak mi się chce piwa - takiego naturalnie warzonego pszenicznego, może z miodem...

, bo ja w koncu dochrapalam sie piekarnika i sobie odbijam te wszystkie miesiace bez niego ;-)