Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
December serio chętnie byś wróciła na studia? Ja do dzisiaj mam regularne koszmary, że czegoś nie zaliczyłam i dowiaduję się o tym pod koniec semestruNie wiem skąd mi sięto bierze, problemów żadnych nie miałam ;-)
Sunshine fajnie, że wszystko się wyjaśniło, chociaż trochę mnie dziwi fakt, że masz problemy z pokarmem, a udało Ci się wieczorem odciągnąć aż 120 ml mleka ?? Ja odciągam teraz tylko 50ml z obu piersi, a mały się najada, bo wiadomo że laktatorem ściąga się mniej ...
i jeszcze jej malo
w tak mlodym wieku rak zlosliwy i to po ciazy czyli w tak krotkim czasie az sie wierzyc nie chce moze lekarz nie zauwazyl objawow.... Wspolczuje i sciskam moooocnoooo. Napewno bedzie dobrze i wyzdrowiejesz. 
a wczoraj po moim mleku spala 6,5h tak ja nakarmilam :-)

Rysica no taka babcia czy ciocia czy sąsiadka to byłoby super, ale niestety nie ma szansCenowo wychodzi tak samo jak żłobek z resztą. Moja znajoma miała super opiekunkę, która zabierała młodą do siebie do domu, chadzały na spacery, miała mnóstwo rozwijających ciekawych zajęć w ciągu dnia - absolutnie niezwykła osoba. Gdy Zuz podrosła i poszła do przedszkola, to o tą opiekunkę kobiety się zabijały jak dzikie. Nie dziwię się
A przy okazji - wysłałam Ci zaproszenie na FB, może mnie nie poznałaś hehe
![]()
Podzielę się z Wami fotobombąZ cyklu zdjęcie rodzinne idealne do ramki na kominku
![]()
Edit: Nie mogę się otrząsnąć po wczorajszym newsie o małej dziewczynce urodzonej 29 czerwca, 4 dni po Borku, którą rodzice zamordowali znęcając się ze szczególnym okrucieństwem. Niedożywienie, 3 złamane żebra, rany na ciele...koszmar. Patrzę na Borka i płakać mi się chce. Co to za bydlakiem trzeba być...
Rysica to trochę macie ratę:-(
Wynajem takiego mieszkania o fajnym metrażu to ok 2 tys w Pruszkowie, 2,5 na Ochocie. Troszeczkę kasy:-(
Z tymi zlobkami państwowymi naprawdę nie jest tak jak kiedyś. Tak jak i państwowe przedszkola. Można naprawdę super trafić. Moja siostrzenica chodziła do państw przedszkola i co chwilę przynosiła jakieś nowe wiadomości, jeździli na wycieczki,faktycznie uczyła się wielu rzeczy i lubiła tam chodzic. A obok mnie jest przedszkole do którego w życiu nie poslalabym Gosi bo widzę jak te babki 'zajmują się' dziećmi. Masakra.
Zlobkami też są już super niektóre. Siostrzenica też chodziła przez rok i siostra i ona były super zadowolone.
To samo że szkołą. Siostra poslala do prywatnej renomowanej w Łodzi. Po chyba roku czy 2 zmieniła na państwowa taką o wysokim poziomie. I tu nie ma zastrzeżeń. Ja będę bardzo chciała dać Gosię do państw. żłobka no ale nie wiem czy się uda. W Łodzi klub malucha niedaleko mnie kosztuje ok 500 zł. Ale będziemy mieszkać w Warszawie a tam kosmos. Chyba że sama zajmę się opieką nad dziećmi w tym swoim. Taki nieformalny klubik w mieszkaniu... może coś wymysle :-)
December właśnie doczytalam. Nic nie słyszałam o tym. Aż się zagotowalam. Nie wiem dlaczego ludzie tak robią. Nie rozumiem nie ogarniam. Przecież dziecko można oddać do domu dziecka jeśli się go nie chce. Biedny ten maluszek chciałoby się go zabrać z tego piekła. Przeżył to?

będzie masakra. Ogólnie lubię studiować i uczyć się ale przeraża mnie to, że będę sama zaliczała i to ustnie...strasznie się wtedy denerwuje...jednak co w grupie to w grupie;/Delwer to lacze sie w bolu z ty @oj dziewczyny mam drugi okres po porodzie i jest masakra.....a ja nie mam zadne tabletki. Bylam z dziecmi na spacerze dzisiaj tylko 2 godzinki bo zimno,wietrznie i deszczowo u nas
nie slyszlam o tym zamaltretowanym dziecku,ale jak czytam to wierzyc sie nie chce....ja tak bardzo kocham swoje dzieci ze nawet nie umiem wyrazic tego w slowach. a ten moj maly siedzi nalezaczku obok mnie i wydaje mase odglosow....guuuuu,geeee, giiii,i robi bable ze sliny i sie smieje i krzyczy ze z nim nie gadam....jak go nie kochac.....
ja lekow nie biore nawet chociaz mam bo troche karmie a apap to co najwyzej moge sobie w ....wsadzic bo mi nie pomaga
ja się na studiach czułam mega młodoTeż nie miałam lekko i chcieli mnie wywalać drzwiami - oknem wracałam
Ale jakoś tak się czuło, że się robi coś fajnego i teraz z rozrzewnieniem wspominam te dziesiątki papierosów wypalanych ze stresu przed egzaminem z koleżankami i kolegami hehe
Może wrócę na jakąś podyplomówkę za rok. Zobaczymy![]()
A bo widzisz ominelam jedno karmienie i po 5h sciagnelam 100ml z dwoch piersi a nastepnego dnia po kolejnym karmieniu juz tylko 20ml z dwoch.
Matko, to ja się do moich 40-60 minut nie przyznaję
;-)