Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie brzuszek. Ale przez co? Dziś cały dzień tylko grahamka ze schabem swoim, bez masła, bez żadnych dodatków. I kawa z sojowym mlekiem...I tak w kółko. Oblizywałam się tylko na widok mielonych, które zrobiłam dla reszty.Klusia tak jakby ja brzuszek meczyl ze spac nie moze?bo normalnie by sama z siebie pewnie sie tak nie obudzila...?
a ja chcialam juz spoac ale moj sasiad jeszcze wierci!!!!jak byk na klatce jest wywieszony regulamin naszej spoldzielni i cisza nocna tu jest od 20-8 . a niektorzy sa slepi i maja to gdzies. czekam az sie tym idiotom dzieci urodza, moje beda juz duze to tez im niezle imprezy bede urzadzac zeby nie mogli spac![]()

to jest metoda na pobudzenie laktacji - odciągasz najpierw po 7 minut z każdej piersi potem po 5 i po 3 i nie ważne czy coś leci czy nieDziewczyny o co chodzi z tym odciaganiem 7-5-3??? to te cyfty znacza? minuty? i to jest na pobudzenie laktacji? Pamietam, ze ktoras o tym pisala ale nie wiem ktora :-(

-papryki surowej nie jadłam ale faszerowaną czyli duszoną czy pieczoną tak i to chyba trzy dni z rzędu i było okpytanie do mam karmiących UU
*czy jecie paprykę surową lub/i duszoną?
*czy jecie dżemy i jak tak, to jakie?
*jakie surowe owoce jecie?
*jakie surowe warzywa jecie?
*czy macie jakiś pomysł czym można zastąpić kanapki (nie mogę jeść nabiału)??? potrzebuję pomysłu na szybkie przekąski w ciągu dnia, bo moje dziecię rzadko daje mi czas na coś co wymaga przygotowania![]()
Udanych wakacji !!Tak na szybko donosze ze znikam z forum na 2 tygodnie. Zobaczymy co nusia na wakacje powie.
Paaaaaaaaaaaaaa