reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Kasia ona w koperniku rodzila i mowi ze szpital beznadzieja. A parla tyle bo po 12 godzinach skurrczy juz nie miala sily i mowi ze w ogole nie mogla sie skoordynowac i zmusic do parcia tak ja bolalo:/
wspolczuje ci 11 godzin:(
współczuję dziewczynie :-(
no a moje 11 godzin (w grudniu 12!) też mnie to przeraża bo tylko rano będę z Niunią a jak wrócę to już będzie spała no i tyle rzeczy może mnie ominąć :-( ale co mogę zrobić...za coś trzeba żyć...

nanulinka GRATULACJE!!!

reklama
Witajcie,

mam dzisiaj okropny dzień:wściekła/y: bez kija nie podchodź:zawstydzona/y: wszystko mnie wkurza, mam serdecznie dość a gdzie tam do wieczora, nawet nie będę truć:zawstydzona/y: byłam u fryzjera i humor jaki był taki jest nadal:-( no ale coż

mooni witaj wśród nas;-)

nanulika gratulacje:-) trzymam kciuki.

mlodak super, ze się chrzciny udały:tak:

i nie pamiętam co komu, jestem taka roztrzęsiona, ze masakra. Mam zamiar iść do lekarza po cos na uspokojenie bo to nerwica jak nic:zawstydzona/y:

AAAAAAAAAAAA NANU super, ale sie ciesze! Gratulacje!
Mooni witaj, nie wstydz sie
;-) Tutaj kazdy wyslucha narzekania na facetow, a i dobre wiadomosci tez z przyjemnoscia czytamy.

Butterfly Kurcze, ale przejscia... Na szczescie juz wszystko dobrze. Wspolczuje nerwow, dobrze, ze malutka juz w domku.

Mloda K super, ze wszystko poszlo zgodnie z planem

Polaa idz do lekarza bidulo, moze cos poradzi. Nie ma co sie meczyc, a jak to nerwica, to sama nie przejdzie.

Gkvip przykro mi, ze tak sie ulozylo. Ale z drugiej strony trzymam kciuki zeby wszystko ulozylo sie po Twojej mysli! Dasz rade!

Kurcze u nas pogoda sie spierdzielila wiec siedzimy w domu. Jutro drugie szczepienie, troche spoznione z winy "kochanej" przychodni. Juz mi czasem rece opadaja z bezsilnosci. Na polska sluzbe zdrowia sie narzeka, ale ta angielska tez doprowadza mnie do szalenstwa. Lekarz pierwszego kontaktu jest jednoczesnie okulista, dermatologiem, alergologiem... a jak cos jest do wszystkiego, to jest do niczego... No nic pozalilam sie.

W sobote bylam u fryzjera i obcial moje pozostalosci po czarnych wlosach. Chcialam tez ufarbowac na sredni blond, ale przyszla @ i zrezygnowalam. Podobno okresy po ciazy sa mniej bolesne, a ja juz drugi raz czulam sie potwornie. No normalnie myslalam, ze mi macica uszami wyjdzie
:confused2:

Mlody nauczyl sie okazywac swoje niezadowolenie. Do tej pory tylko jeczal i marudzil. Teraz robi wkurzona mine i warczy, steka, a pozniej wrzask. Myslalam, ze mam sredniaczka, ale chyba mam malego zlosnika. Tracy Hogg powinna rozszerzyc swoja klasyfikacje :-p

Witam
U mnie chyba jakis skok rozwojowy bo mam dość małej :-:)-(, poprostu nie daję sobie już z nią rady, ciągle płacz, ciągle uwaga skupiona na niej, ciągle rączki. MASAKRA :-:)szok::-:)szok:

No to sie udalo, dzis rano II kreseczki!

Gratuluję kochana i strasznie mocno trzymam za WAS kciukaski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

gkvip - a jednak podjęłaś tą decyzję, wiem wiem co to znaczy też ją kiedyś podejmowałam, ale teraz uważam że była to najlepsza decyzja w moim życiu i życzę też tego Tobie aby się wszystko poukładało po Twojej myśli !!!!

polaa - wspolczue klimatow a fryzjera zazdroszcze;-) ja to o fryzjerze moge tu zapomniec ale juz za dwa tyg Polska i fryzjer bedzie pierwszym miejscem jakim odwiedze :tak:. A tych tabsow na uspokojenie wez tez dla mnie;-)

niespodzianka
- zgadzam sie w 100% jesli chodzo o lekarzy to jakies nieporozumienie oni tu sa od wszystkiego i od niczego a paracetamol to zloty srodek:-D

Ja dzisiaj dostalam tel z przychodni wlasnie:tak: ze koniecznie chca zobaczyc mala w zwiazku z tym pepuszkiem - ciagle cos sie saczy - wiec ide na 17ta zobaczymy ci mi powiedza ciekawego.

alijenka -
wytrwalosci zycze;-)
mooni
- witaj i nie krepuj sie tu mozna wywalic wszysko co na duszy, sercu i tyleczku lezy;-)

Hej dziewuszki:)

Nanulinka- super wieści!!!

Gkvip2505- podziwiam Cię i szczerze gratuluję podjęcia tej decyzji.Napewno było Ci trudno. Ja się ciągle waham, choć wiem, że między nami już nic nie ma, boję się...

Mooni-witaj wśród nas:-) U mnie też koleżanki "zniknęły", ale została mi jeszcze moja kochana siostrzyczka, na którą zawsze mogę liczyć.

Rysica- zgadzam się z Twoją koleżanką, synuś to mini wersja Colina:)

Mój Gracjanek też chyba przechodzi skok rozw. Ciągle chce na rączki, ciągle cyca, a ja jestem przeziębiona. Mąż jak zwykle spierdzielił z domu i zabrał Marcela. A ja z malutkim sama. Jak nic go zarażę...

Powiedzcie co sądzicie o takim ubranku do chrztu.
Ubranko do chrztu firmy Krasnal 74 WA007 CHRZEST (2607940088) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wersja z białymi spodniami. Nie przemawiają do mnie te garniturki, a to mogę wykorzystywać jeszcze później.

reklama
Do góry