Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mój na 6miesiąc :/a mój brzuch wygląda jakbym była w 4 miesiącu ciąży:-( a czasu i sił na ćwiczenia brak![]()
No to ładnie przybrałaA my wlasnie z wazenia wrocilysmy i Mia juz 6150 wazy wiec przybrala 600g przez 2,5tyg a to znaczy ze wsio ok. Juz sie nie martwie ze ma dni gdzie je tylko 4 razy bo waga rosnie prawidlowo. A poza tym lekarka powiedziala ze dzieciaczki tak maja i ze czesto same redukuja ilosc posilkow w ciagu dnia. Takze juz stresa nie mam![]()
a tak to zjadł i spi znowu
ja jak rodzilam corke to najpierw tydzien spedzilam na patologii i tam poznalam fajne laski ktore pozniej rodzily w ten sam dzien co ja lub dzien pozniej och jak ja zalowalam i zaluje ze nie wymienilysmy sie telefonami zawsze mowilysmy pozniej pozniej a pozniej sie urodzily dzieci i o telefonach sie zapomnialo....a chcialabym sie spotkac pogadac no a przede wszystkim zobaczyc dzieciaki...dokladnie dzisiaj weronika konczy 2,5 roku
przy rafale obiecalam sobie ze wymienie sie numerami i jak zwykle zapomnialam a fajnie jest spotykac sie pozniej z dzieciakami.
Ja mam w klatce dwa pietra wyzej kolezanke co rodzila synka q czerwcu 10 dni po mnie ....fajnie nam sie gada