Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Młody dzisiaj nie chce spać, tylko na cycku, od rana! Ja tam myje nornalnie sama kranowa a potem wrzucam wsio do sterylizatoraa czym myjecie butelki ??

Ja tam myje nornalnie sama kranowa a potem wrzucam wsio do sterylizatora![]()
Kasienka oczywiscie chodzilo o godzine 16, tyle ze dzis jakas nietomna jestem i sie pomylilam.
Ogolnie dobowo wychodzi ze Szymek zjada 940ml liczac porcje wody z mlekiem - 2x170 i 3x200 i to jedno 200 wlasnie w nocy, ale tez i przed snem a to dodatkowo z miareczka kleiku ryzowego.
Mamy karmiace mm kiedy zaczynacie wprowadzac poerwszy staly posilek i od czego zaczynacie. Moja pediatra z tego co slyszalam poleca soczki na poczatek a tego chce wlasnie uniknac jak najdluzej sie da i poic go woda. Soki to dla mnie tylko cukry, zupelnie zbedne.
Myslalam o zupce dyniowej, podobno delikatniejsza niz marchew nawet lub jabluszko. Co lepsze?
Butelki myje w normalnym plynie do naczyn, zawsze uzywam Pur balsam. Raz dziennie wrzucam wszystko do sterylizatora w mikrofali.
iwon, siula tule!!!!
Ja pierdzielę, zaraz dostanę kur...cyMłody dzisiaj nie chce spać, tylko na cycku, od rana!
Teraz oczywiście wyje, bo go zostawiłam samego. Przytulanie -nie, lulanie -nie, smoczek -nie, cycuś -tak! Ale ile można tak z nim leżec? Mam zdecydowanie słabszy dzień, bo wymiękam, nie mam cierpliwości!!! Mam ochotę wrzeszczeć. Niech mnie ktoś przytuli :-(
Mlodak ja ide za tydzien na szczepienie to wypytam. Tez chce warzywa dawac a nie soczkipoki co czytalam ze wlasnie dynia brokul marchewka na poczatek. Jak dlugo sie da zadnych cukrow jesc moj jas nie bedzie