Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) Mały normalnie od 2 tyg przesypia 10-12 godzi
Budzi się , je, odkładam go do łóżeczka i idę dalej spać (śpioch jestem
) Mały guga sobie i zasypia na kolejne 2 godz 
Wczoraj juz nie wytrzymałam i dałam mu polizac sliwkę...ale się skrzywił
ale chciał jeszcze :-)
Za upierdliwe to do zakladania, a ja cierpliwosci nie mam. 

Tak piszecie o tych kaszkach, warzywkach itp. dlatego mam pytanie do dziewczyn karmiących naturalnie (tylko piersią) - Wy też zamierzacie już wprowadzać stałe posiłki? Kurde, ja raczej nic nie planowałam aż do ukończenia przez małego 5 m-cy![]()
aaale to zleciało
Dziewczyny, mam pytanie: czy jeśli karmię cycem, to muszę z wiekiem wprowadzać mm? Jeśli Gocha się najada?
Ja z małym spałam już w szpitalu w jednym łóżku i śpię do tej pory- najdłużej spał w swoim łóżeczku raz do 4ej, a tak po jedzeniu około 0-1ej trafia już do mnie i nie miałam ani razu sytuacji, ze mogłabym go przygnieść czy coś w tym stylu.

Ja wiem że dziecko to nie przeszkoda w podróżowaniu ale jakoś się boję z nią jechać taki kawał, a tym bardziej że nie bardzo lubi siedzieć w nosidełku, jak ją tam wsadzam to ma takie oczka jakbym jej krzywdę robiła.
Zdecydowaliśmy się jechać gdzieś blisko nad jezioro bo niby miała być ładna pogoda w drugiej połowie września, a tu zooonk !!!!! Także zostaje nam siedzenie w domu i spacery do lasu.
cześć kobietki:-)
strasznie długo mnie tu nie było i nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie?
ale całe życie nam się poprzestawiało i nie miałam czasu na neta.
może uda mi się nadrobić co tam naskrobałyście ale trochę mi to zajmie.
U Jacha wszystko świetnie,ma już ponad 6 kg,wcina zupki jarzynowe i owocki,i niestety wyłażą mu zębiskadolna 1 jedynka już jest prawie na wierzchu więc trochę marudkuje i strasznie się ślini.
Pozdrawiam Was i maluszki serdecznie:-)
dziewczyny może to głupie pytanie, ale co na nóżki, żeby było cieplej? są takie małe rajstopki? bo na górę to jest z czego na cebulkę ubrać a na dół to nie wiem za bardzo, chyba tylko ocieplane dresiki zostają...
Ruda jasne, że pamiętamy![]()
cześć kobietki:-)
strasznie długo mnie tu nie było i nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie?
ale całe życie nam się poprzestawiało i nie miałam czasu na neta.
może uda mi się nadrobić co tam naskrobałyście ale trochę mi to zajmie.
U Jacha wszystko świetnie,ma już ponad 6 kg,wcina zupki jarzynowe i owocki,i niestety wyłażą mu zębiskadolna 1 jedynka już jest prawie na wierzchu więc trochę marudkuje i strasznie się ślini.
Pozdrawiam Was i maluszki serdecznie:-)
mój mały ślini się dużo więcej niż jeszcze tydzień temu...ale zęby?! szok. A ja nawet jeszcze nie myślałam o żadnych stałych pokarmach, za tydz mam szczepienie, to wypytam co i jak. 
. Szkoła, przedszkole, zajęcia dodatkowe i Majcia w domu
. No ale nie narzekam, bo jest świetnie. I chyba mi tego kołowrotka brakowało ;-)