Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Josie, Mloda robimy impreze na bbKto sie przylacza?
Ale z bezalkoholowym, może być? ;-)Josie, Mloda robimy impreze na bbKto sie przylacza?
Aga 7 zl to super cena! Jaki kolor? Ja dostalam buciki tej firmy, ale mi szkoda mlodego i ich pewnie nie zaloze. Nie chce stopy deformowac.
bo ja już ledwo na oczy widzę. Ale co mi z zycia zostało w sumie - nie rozmawiam cały dzień tylko gugam do dziecka, seksu uprawiać nie mogę bo jestem po zabiegu (że nie mam z kim to już inna sprawa), więc chociaż sobie porządnie wypiję. I co ja zresztą poradzę na to że tak czerwone winko lubię.......
Tez caly dzien gugam do dziecka, to moze chociaz doroslego trunku na wieczor sie napije. A z seksu tez pewnie nici... Swoja droga to czas na depilacje 
My jedziemy bez malej. Bedzie miec juz pol roczku, przejdzie na butelke i zostawiamy ja z moimi rodzicami. Jedziemy na taki wyjazd , ze sporo czasu spędzimy na statku i w podrózy więc z dzieckiem to nie bardzo. Pewnie będę tęsknić, ale to w końcu tylko tydzień a moim rodzicom ufam zupełnie, ze małej krzywda się nie stanieesperanza ja wlasnie namawiam meza zeby na fuerteventure sie wybrac zima z malymmysle ze wiekiem bedzie jeszcze na tyle malo absorbujacy ze sobie nawet odpoczniemy troche
![]()
Ehhh tęsknie za starym seksem. Teraz jestesmy tak zaobsorbowani dzieckiem, ze to nie to samo i żadkoRobimy!!! Chociaż ja to powinnam już raczej zakończyć bo z deka ciepła już jestem...... ciekawe kto do młodego w nocy wstaniebo ja już ledwo na oczy widzę. Ale co mi z zycia zostało w sumie - nie rozmawiam cały dzień tylko gugam do dziecka, seksu uprawiać nie mogę bo jestem po zabiegu (że nie mam z kim to już inna sprawa), więc chociaż sobie porządnie wypiję. I co ja zresztą poradzę na to że tak czerwone winko lubię.......
josie - oto link do czapeczki czapeczka chłopczyk daszek biel(sweterki MAŁGOSI (2620827910) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
gkvip - dopiero przeczytałam opis Twojego porodu i szok po prostu. Łzy mam w oczach normalnie.
Poza tym, ja jakos nadal nie mam dużego ciśnienia. Te hormony mi trochę namieszały w organiźmie.....No ale myslę, ze to przejściowe