reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Wyobraźcie sobie mój mąż właśnie zabił tego pająka którego zdjęcie wam przesłałam ale postanowiłam nie robić zdjęć zdechlaka:no: Chyba że chcecie to mam go w koszu na śmieci;-)

Normalnie muszę pochwalić swoją córcię!!:-D dokładnie dziś skończyła 3 miesiące i przed chwilą przewróciła się na bok i obiema rączkami zaczęła bawić się zabawką, a potem jak siedziała u mnie na kolanach, pokazałam jej małą butelkę od KUBUSIA GO i złapała ją w obie łapki i trzymała!!! :-) o rany, nie myślałam, że będę to tak przeżywać!!:szok:
Gratulacje!!!
Moja najmłodsza z Waszuch dzieci, i póki co tylko rączki wyciąga do zabawek ale ich nie łapie, ale jak na przykład rączką trafi na coś, to robi pauzę i ogląda "o co chodzi" :D Więc może już tuż tuż zabawa rączkami ;) Już się doczekać nie mogę.
A Szymek to się z pleców na brzuszek przekręcał jak miał pół roku.
Zaza widocznie dzisiaj dzieciaki miały lepszy dzień ;) Zresztą chyba niż jakiś, bo mały w ogóle cały dzień sporo spał.
Moja też miała lepszy dzień i więcej spała, a po kąpaniu i kolacji to ona zawsze usypia momentalnie :D
Mloda to Ci ladnie fryzjerka zrobila :no: Mowilas jej o tym? Chyba bym udusila :p
Swoja droga, wypadaja Wam wlosy? Mi zaczely okropnie :(

Pamka, ale mi ochoty na lody narobilas. A u mnie w zamrazalniku tylko kielbacha :( No nic, wyciuckam ;)
Czy to ty pisalas o artykule o karmieniu butla na zadanie? Moglabys wrzucic?
Mi od kilku dni wypadają... Ale w końcu przestaną ;) Ja nie narzekam, bo mam ich baaardzo dużo...

Kurcze, dziewczyny, Szymek ma lekki katarek, pokasłuje lekko, ma stan podgorączkowy a jutro z samego rana planowali jechać z mężem do jego siostry na weekend, bo niedaleko niej, w Biskupinie, jest jakiś festiwal kolei wąskotorowych a Szymek uwielbia pociągi... I nie wiem czy ich puścić...

Pamka, o jezu...nie wiele brakowało, żeby ten pająk śnił mi się po nocach :no: dobrze, ze juz ubity...

Ja za to walczyłam z ogromnym konikiem polnym ostatnio :no:

Hatszept ja nie karmie i wypadaja :( Pamietam, ze moja siorka miala po ciazy zakola lyse. Musze zapytac kiedy jej sie poprawilo.

Pamka to ladnie sie zakamuflowal :baffled: Ja sie pajakow nie boje, nawet duzych. Ale slimaki.... brrrr.

Przyłączyłabym się do imprezki, ale moja żarłoczna córcia pewnie niedługo się obudzi. Uciekam więc pod prysznic i do wyrka:-) ppaa

reklama
Do góry