Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jesli chodzi o kościół... to my własnie jutro jedziemy, choc mieliśmy za tydzień. To wygląda tak, że w naszej warszawskiej parafii to my nie mieliśmy nic. Ślub był niedaleko rodziców,bo sala była tam. A wozic gości z Warszawy 50km...ale ksiezniczka!!! ja bym tez czapeczke zmienila bo jej na nos spadnie
kurcze ja jeszcze z chrztem w ogole nie ruszylammusze sie za to zabrac, moze jutro wyciagne meza do kosciola
.
no i glos ze pozazdroscic! ja mojemu juz nawet kolysanek nie spiewam, tylko szepcze a odtwarzam turnau i umer ;-) jak spiewalam to nic dobrego z tego nie wychodzilo 

obsrał sobie plecki więc wylądował pod prysznicem, potem leżał na przewijaku golutki i nagle się zreflektowałam, że pewnie zaraz sobie siknie (ostatnio często mu się zdarza obsikać mamusię i tatusia) i mówię do niego "trzeba założyć pieluszkę, bo po tobie to nie wiadomo czego się spodziewać" i podniosłam mu dupkę do góry, a on wtedy sik i siknął sobie do buzi i na twarz :lol: minę miał nieziemską :
w końcu będziesz mogła spać spokojnieWyobraźcie sobie mój mąż właśnie zabił tego pająka którego zdjęcie wam przesłałam ale postanowiłam nie robić zdjęć zdechlakaChyba że chcecie to mam go w koszu na śmieci;-)

po mieszkaniu rozpierzchło mi się mnóstwo milimetrowych minipajączków
złapałam "tylko" 50 i odchowałam jak swoje
(mama pająk nie żyła, bo wiele pająków ma w zwyczaju, że młode zjadają własną matkę, żeby przeżyć, jest to ich pierwszy pokarm)
ja to nawet kołysanek nie śpiewam, żeby dziecku słuchu nie popsuć
Dziewczyny podzielę się z Wami linkiem do fragmentu utworu Wait for the day, który właśnie został nagrany - jak się wsłuchacie, będziecie mogły usłyszeć trochę mojego głosu
HOT RAIN - ReverbNation

) Na plecach na płasko nie chce lezec, bo nic nie widzi i krzyczy, polozy cie go w pozycji półleżącej to siada
a najlepsze, żeby sobie pomóc to łapie się za swoje spodnie (swoje) i ciągnie
Mały siłacz :-)
) więc pewnie nie uda mi się także i dziś Was nadrobić 
Dziewczyny podzielę się z Wami linkiem do fragmentu utworu Wait for the day, który właśnie został nagrany - jak się wsłuchacie, będziecie mogły usłyszeć trochę mojego głosu
HOT RAIN - ReverbNation

a jak się go kładzie, żeby miał podparcie pod plecy, do pozycji półleżącej to po chwili już siedzi 

munka właśnie o to chodzi ze siedzi bez podparciaa jak się go kładzie, żeby miał podparcie pod plecy, do pozycji półleżącej to po chwili już siedzi
W bujaku to muszę go pasami zapinać, bo wciąż siada![]()