Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pomysłowy tatuśhej
u nas dzis klopoty z trawieniem, kupy nie zrobil a po jedzeniu mu sie ciagle cofalo
do tego od 3 dni ma taka wysypke na dupce i udach, takie grupki drobniutkich krosteczek, nie wiem co to.. nie jest tego duzo no ale jednak
a dzis rano poszlam sie kapac, zostawilam malego z mezem w lozku. wracam patrze a oni nakryci narzuta, pytam meza co robi, a on ze bawia sie w drapanie namiotuudokumentowalam:

Domyśliłam się, że to Ty po zdjęciu Julka, a Ciebie zupełnie inaczej sobie wyobrażałam (chyba nie pokazywałaś nam tutaj jeszcze swojego zdjęcia?) Śliczna dziewczyna z Ciebie 
Młody został u mamy a małego zabrałam do domu. Zjadł i teraz śpi:-)
...To zamierzone?? Czy głodnemu chleb na myśli 

Oki czekam ;pMi nigdy włosy nie wypadały i teraz niestety zaczęły, ale póki co dramatu nie ma. Jest jakiś dobry preparat, który używa moja mama. Miała od lat problemy z wypadaniem włosów i po tym jest dużo lepiej. Zapytam i napiszę nazwę.
No u mnie rok minie 28 września.Dzisiaj, tzn. juz wczoraj (15 września) minął rok jak zrobiłam teścik, a na nim był wynik pozytywny. To były urodziny mojego męża, a teraz ten maluszek sobie słodko śpi i posapuje przez sen.
Papitkaa - chyba Kubusie maja to do siebie, że duzi z nich chłopcy. Jak byłam z naszym na bilansie 3-miesięczniaka, to chyba było 6 września, to mały ważył 7550g i miał 65cm. Zaraz gondolka w wózku będzie za mała.
Od półtora tygodnia daję Kubie kleik ryżowy, ale łyżeczką. Ponieważ tez miałam problemy z karmieniem - mały wyginał się, prężył i płakał, więc stwierdziłam, że spróbujemy inaczej jeść i BINGO!! Załapał od razu jak się je łyżeczką. Od 3 dni podaję mu też jabłuszko z marchewką (z Bobovity). Wcina, że mu się uszy trzęsą.
Pomału będziemy co tydzień, półtora tyg. wprowadzać coś nowego.
Dziś kupiłam pampersy nr 4, bo trójki bardzo sie odciskają na udkach.
Co do spania... w dzień jest bardziej drzemanie, czuwanie i to w różnych porach. Wieczorem lepiej śpi, a na noc zasypia najpóźniej ok. 22 i śpi do 9-10. Ja daję jemu butlę na śpiąco, zanim sie położę ok. 24, a on sie kręci, bo jest głodny ok. 5.30-7.00. Wtedy znowu przez sen go karmię i mały tak około 9-tej się budzi. Ostatnio obudził sie ok. 8 (jak Alinka wstaje do szkoły), a jak mała wyszła z tatą, mały wciągnął mleczko i pospał do 10.45 - to lubię.
Nie pamiętam co komu jeszcze - wybaczcie. Już teraz postaram się być na bieżąco.
Ja bym przeczytała tylko kilka ostatnich stron;-) ale ja leń jestem