Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dalam malemu jedna miarke kleiku do mleka. Wypil ze smoczka dwojki bez zajakniecia. Zobaczymy... Tez mnie kusi zeby mu juz cos dac lyzeczka ale chyba poczekam do wizyty u pediatry za dwa tyg to akurat bedzie mial prawie 4 miesiace.
Pola to kciuki zeby przyszedl prezent.
Ja zamowilam szkla kontaktowe i licze ze przyjda przed weekendem bo jedziemy do rodzicow.
Acha i umowilam sie do fryzjera na czwartek, pierwszy raz od ciazy![]()

Jedzonko było o 22.30, 24.30, 2, 4, 6.30 
hej
wczoraj kupiłam dady 3 i na razie się sprawdzają. Wytrzymały całą noc od 20 do teraz:-) a Gosia sika porządnie. 27 zł za 64 szt.
(ale sobie znalazłam zabawę
). 

też polecam tą zabawkę i uważam, że jest warta swojej cenyJeśli chodzi o zabawki gadające to polecam szczeniaczka uczniaczka
fajnie gada, ma fajne piosenki i wystarczy delikatnie dotknąć łapki, żeby zaczął gadać itp. Więc jak Gabi sobie leży na macie i obok siedzi szczeniaczek, to co chwilę słyszę jak się odzywa, bo a to go przez przypadek szmyrnie, albo po prostu chwyta go za łapkę
Pluszowy Szczeniaczek uczniaczek Fisher-Price - JestemDzieckiem.pl
tylko na tej stronie jest cena z kosmosu - można kupić dużo taniej.
u nas już dawno sprawdzone i robi furore heheA moja od jakiegoś czasu chichocze na widok mojego języka. Macham nim a ona pieje. Spróbujcie;-).