Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dalam malemu jedna miarke kleiku do mleka. Wypil ze smoczka dwojki bez zajakniecia. Zobaczymy... Tez mnie kusi zeby mu juz cos dac lyzeczka ale chyba poczekam do wizyty u pediatry za dwa tyg to akurat bedzie mial prawie 4 miesiace.
Pola to kciuki zeby przyszedl prezent.
Ja zamowilam szkla kontaktowe i licze ze przyjda przed weekendem bo jedziemy do rodzicow.
Acha i umowilam sie do fryzjera na czwartek, pierwszy raz od ciazy![]()

Jedzonko było o 22.30, 24.30, 2, 4, 6.30 
hej
wczoraj kupiłam dady 3 i na razie się sprawdzają. Wytrzymały całą noc od 20 do teraz:-) a Gosia sika porządnie. 27 zł za 64 szt.
(ale sobie znalazłam zabawę
). 

też polecam tą zabawkę i uważam, że jest warta swojej cenyJeśli chodzi o zabawki gadające to polecam szczeniaczka uczniaczka
fajnie gada, ma fajne piosenki i wystarczy delikatnie dotknąć łapki, żeby zaczął gadać itp. Więc jak Gabi sobie leży na macie i obok siedzi szczeniaczek, to co chwilę słyszę jak się odzywa, bo a to go przez przypadek szmyrnie, albo po prostu chwyta go za łapkę
Pluszowy Szczeniaczek uczniaczek Fisher-Price - JestemDzieckiem.pl
tylko na tej stronie jest cena z kosmosu - można kupić dużo taniej.
u nas już dawno sprawdzone i robi furore heheA moja od jakiegoś czasu chichocze na widok mojego języka. Macham nim a ona pieje. Spróbujcie;-).