Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sergiusz wstaje zwykle około 6-7 i drzemkę ma po około 2 godzinachDziewczyny o której Wasze maluchy się budzą rano (chodzi mi o takie już porządne wybudzenie, nie tylko na jedzenie) i o której mają pierwszą drzemkę?
Dziewczyny wiecie jakie mnie wczoraj w kąpieli naszły przemyślenia? Tak się zastanawiałam, co oznacza forumowy nick każdej z Was(ale sobie znalazłam zabawę
).
Być może niektóre są przypadkowe, ale pewnie większość ma jakieś konkretne źródło, znaczenie. Na przykład chyba udało mi się rozszyfrować Sicilpol i Pamkę - sicilpol, bo Sycylia i Polska (?), a Pamka od pierwszych sylab imienia i nazwiska (?). A pozostałe? Opowiedzcie, dlaczego akurat taki nick?
U mnie proza i banał, po prostu od imienia Iwona, jak się na pewno nietrudno domyślić![]()

zazdraszczam
)
Iwon pobudka o 8, pierwsza drzemka o 9![]()
Sergiusz wstaje zwykle około 6-7 i drzemkę ma po około 2 godzinach
Zupełnie inaczej było z Kornelem - miał swoje biorytmy, które łatwo odczytywałam. 

Verita HP to zdecydopwanie nie mój klimat, więc nie skorzystam z Twojej zachętyNie chcesz powiedzieć, to nie
![]()