Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. no ale trzeba to jakos przezyc.A ja dzisiaj na obiad podałam McDonalda. Nie miałam siły nic robić, bo wrócił ból pleców. Jutro idę się zapisać na masaże i chyba muszę pomyśleć o konkretnej rehabiitacji.
A ja polecam tą firmę - Mariquita- pamiętam, że Kornel miał zimowy komplet z tej firmy (ocieplane spodnie i kurtkę) i byłam bardzo zadowolona. Nosił je długo, zwłaszcza kurtkę (kupiłam mu jak miał 4 lata, a oddałam koleżance dopiero w tym roku) wszystko było bardzo ciepłe i dobrej jakości. Cenowo całkiem sporo, to fakt (około 200 zł), ale kupowałam nowy, a można przecież upolować coś fajnego na allegro![]()
hello
ja dziś z pytaniem:
polecacie jakieś biustonosze na czas ciąży? mega bolą mnie piersi więc potrzebuję jakiś dobry bezszwowy do spania (bez nie daję rady) no i do chodzenia też, bo się moje za małe robią.....:/
Cześć dziewczynki!!!
Trochę mnie nie było, ale u nas szpitalik. Najpierw rozłożyłam się ja, katar, kaszel i do tego okres, potem Jaśkowi wrócił katar, a następnie męża dopadła rwa kulszowa, a zaraz za nią atak anafilaksji w reakcji na leki na rwę w efekcie czego prawie w szpitalu wylądował....
Powoli jednak dochodzimy do siebie. Zdrowiejemy, Jasiek kończy skok rozwojowy i już nie marudzi non stop, wcina marchewe i jabłko wyrywając mi łyżkę (Zosia Samosia) oraz wyrywa się do siadania
Przepraszam więc, ale was nie nadrobię, ale mam nadzieję że już wrócę i będę na bieżąco czytać![]()
Witam serdecznie jestem nowa i chciałabym dołączyc do Was....jestem mamą 3,5 miesiecznej Natalki...staraliśmy sie o nia 6 lat...

nanu- ja mam taki mieciutki z Trumpha specjalnie dla mam. Jutro zerkne na dokladna nazwe. jest naprawde super, teraz jak karmie to spie w nim ,latwo wywalic uu gorahello
ja dziś z pytaniem:
polecacie jakieś biustonosze na czas ciąży? mega bolą mnie piersi więc potrzebuję jakiś dobry bezszwowy do spania (bez nie daję rady) no i do chodzenia też, bo się moje za małe robią.....:/

Witam!
Z jedzonkie też twardo czekam, aż mała skończy 4 miesiąceBo skoro przesypia całe noce to chyba mleczko jej na razie starcza?
Ile w ciągu doby przesypiają Wasze maluchy?
Bo moja coś dużo ostatnio, tak mi się wydaje. Np dzisiaj - poszła spać ok 21, później się na trochę przebudziła, bo ją bąki męczyły, ale spała w sumie do 8.30 (może obudziła się wcześniej, ale dała o sobie znać dopiero wtedy). Później zasnęła na drzemkę ok 11.15 i spała do 14.45. Sporo co?![]()
pamiętacie panią od aukcji z wózkiem :-) no to teraz to : Koło poporodowe -poddupnik po hardkorowym porodzie (2698264555) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.