Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zaza jeśli to ma być, jak rozumiem, prezent od teściowej dla małego, to nie możecie się tak umówić, że ona da kasę, a Wy wybieracie? Albo przynajmniej jedziecie z nią, ona płaci, a Wy wybieracie?My tak zrobiliśmy z łóżeczkiem dla małego..
Jak napisać podanie o przedłużenie macierzyńskiego, po prostu, czy dodać "zgodnie z art..."
Mi kończy się 21ego, więc ostatnie dni mi zostały i nie mam czasu zajrzeć do neta
witamy :-)
dziewczynki mam dwa pytanka - 1. jakie znacie sposoby na ssanie kciuka! i 2. jakie wasze maluszki robią kupki po marchewce (karmiące UU)
yyyy zdecydowanie nie! Monika urodziła się o 22:40 i już od dawna przesypia całe noce i się nie budzi ;PWitam się i ja..
Czy wasze dzieci też co tydzień świętują swoje urodzenie? Bo moja urodziła się w środę o 4:20 i co tydzień o tej porze mamy pobudkę i się śmieje i cieszy i w ogóle..![]()
kasienka - nie ma znaczenia czy na rekach czy w lezaczku, drze sie bez roznicy gdzie lezy. Podczas podawania kaszki/zupki łyzeczka to jest tylko w lezaczku bo na rekach nie ogarniam tego, a butle na rekach dostaje.
My krzesełko dostalismy w prezencie na chrzest od chrzestnego, dokładnie takie:
Zobacz załącznik 506119
To 3 w 1. Krzesełko do karmienia, potem robi się z tego stoliczek i krzesełko. Podobno te drewniane są bardziej wytrzymałe niż plastik, no i jakoś tak naturalniej wygląda, bez tych oczojebnych kolorów
edek - wczoraj byłam u ginki na kontroli po usunięciu nadżerki. Wszystko cacy się zagoiło, jedynie lekkie zaczerwienienie jest w jednym miejscu i po kolejnym okresie mam się jeszcze zglosić na chwilę czy zniknęło. Ale powiedziała, że skoro bezobjawowo przeszłam czas po zabiegu (okres normalny, nic nie bolało, nic nie ciekło, itp) to znaczy że to też samo zniknie, ale lepiej mieć pod kontrolą.
Spytałam czy mogę już na basen iść - mogę, czy mogę już z mężęm - też mogę (jupiiiii!!!!). Mam nadzieję, że dzisiaj Szymek zrozumie wyposzczonych rodziców i będzie pięknie spał wieczorkiem.....

hej,
bylam dzis na silowni, obiadek u mamy i teraz czekam na zamowienie sklepowe. Nie chciało mi sie wody nosićniech pan z dostawy sie martwi jak wziąść 2 zgrzewki wody, 2 zgrzewki mleka i kilka innych pierdół.
Młoda jak padła o 16 tak spi do tej pory. Czekam kulturalnie az sie łaskawia obudzi i pobawi ze mnąa na serio to pewnie zje mi cycka taka głodna bedzie.
Młodak - skąd bierzasz słoiczki po 150g?? Do dyni. Ja mam 2 piekne dynie na balkonie, część pójdzie na dzem, część zamrożę, i chciałam dla młodej porobic ale w sklepach tylko duze słoiki. I bedzie ci sie to trzymać? Ja w tamtym roku zrobiłam muz z dynie pieczonej w piekarniku. Zapasteryzowałam i się popsuła pomimo trzymania w lodówce.
PS pan z zakupami dotarlmam co jeść i pic
dziewczyny czy Wasze dzieci sie wsciekaja w kombinezonach ?? mam taki jeden bez nog na teraz i mlody chce wyjsc z siebie jak mu go zakladam doslownie
a poza tym chyba ja wyjde z siebie przy nim w czasie tego skoku ... oszaleje...
jedyne co ladnie dzisiaj to zjadl jabluszko z dynia to pochlonal i chcial jeszcze no i kaszke bananowa wcinal ze az wychodzil z lezaczka
Zaza nie dalabym kupic komus na szczescie nie mam problemow bo raczej wszyscy wola dac pieniazki
Rysica wlasnie podobny chce z all, tylko ze to licytacja wiec trzeba czekac ... tpo chyba Arti Cosmo ??

Dziewczyny lubiące kabarety - to trzeba obejrzeć
Kabaret LIMO - Janko Muzykant - Making Of - YouTube
Dziewczyny Antek do 3 i pół miesiąca przesypiał całą noc. Od jakiś 2-3 tygodni budzi się koło 3 w nocy. Jak się w nocy obudził dawałam mu mleko i spał dalej, ale od 2 nocy wypijał może po 90ml i dalej spał i nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt,że rano już nie chciał jeść dopiero po 10 kaszkę na gęsto. Dziś przespał nockę do 6 ale do tej pory wypił może 60ml mleka i to z przerwami po troszku. Czyli w nocy nie jadł i rano też nie, teraz zasnął. Dodam że w ogóle ostatnio jak je z butelki to się wygina wyciąga smoczek,denerwuje się itp,strasznie się męczę karmiąc go.
Czy powinnam iść z nim do lekarza?
mlodak może to faktycznie ząbki bo Antek jeszcze do tego trze buźkę ,nosek,oczka,a to objaw zębów. Tylko,że właśnie jemu te pierwsze 2 ząbki tak szybko wyszły i bez bólu to człowiek by chciał,żeby wszystkie tak wyszły a tak się nie da.
Antek nie płacze tylko się denerwuje,ale on ogólnie mało płacze w zasadzie tylko wtedy jak brzuszek boli, a tak to woła na różne sposoby no i te nerwy.
Czy Wasze bąble też Was tak kopią na przewijaku podczas ubierania, zmiany pieluchy itp.?Kurde już sama nie wiem, jakie uniki stosować, bo mu te szkiry latają w tę i nazad.
Wczoraj byłam w tesco na dziale dziecięcym i strasznie mnie kusiło, żeby kupić już jakiś słoiczek z marchewką czy zupkąAle powstrzymało mnie moje starsze dziecko, które nie mogło już znieść oczekiwania na pożarcie kupionego mu Liona i zaciągnęło mnie do kasy
![]()