reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Munka miałam Cię pytać o to nosidelko ci to za cudo? widzialam na fb...

Napisałabym to samo co na stronce, więc najlepiej sobie poczytać Nosidełko biodrowe Hipseat - nosidełka, kombinezony, bawimaty, śliniaki - Hippychick, Mum 2 mum, Perfectly Happy People
Akcesoria: Nosidełko Hipseat - jak prosto nosić dziecko. Hipseat - nosidło czy pas do noszenia dziecka na biodrze?

Uważam, że fajna rzecz i zamierzam po prostu zadbać za jakiś czas o swój kręgosłup:-)

może dałoby się to zrobić u noworodka który jak zaciśnie piąstkę to tak już zostaje ale na obecnym etapie to niewykonalne :-p

u nas kolejny super dzień - Misia grzeczna, łatwy plan się sprawdza, marchewkę wcina aż miło :happy2:

dziewczyny a czy są takie gotowe słoiczki z pojedynczymi produktami jak ziemniak, dynia itp. (warzywa)??? bo ja znalazłam tylko marchewkę :baffled: i chyba będę teraz dawać "duety" np. marchewka z ziemniaczkiem

ja też tylko marchewkę..

Rysica - gdzie kupilas waniliowa kaszke? tj jakiej firmy?

ja dostalam od mamy 30 słoiczków z domowa dynia, jabłkami i soczkiem jabłkowym. Czyste eko.... maz padnie jak zobaczy zapasy dla niuni :) w jego szafce z przekąskami :)

Aylin - to jest kaszka mleczno-ryżowa o smaku waniliowym Bobo Vita, po 4 m-cu.

WKurzyłam się, mąż zrobił sernik rosa i dietę szlag trafił na dziś. Ale pyyycha :-D

Rysica, a co to sernik rosa?

My dziś pobudka o 1.00 i 2.30...zobaczymy jak dalej...:baffled::-(

edek...
i o 4.00...

Ostatnia edycja:
witam choć wolałabym jeszcze gnić w wyrku :dry:

dziś pobudka była o 0.20 a potem dopiero o 4.50, ale od wtedy właśnie już nie śpię :dry: próbowała tego gada przetrzymać, ale jednak nie zasnął, a teraz gnida mała domaga się uwagi, bo mu zabawki nie wystarczą:dry:

reklama
Delwer daj spokój jeszcze śpią...
Dziecko zobaczy wszystko:-)

Gosia też się budziła więc już o 10 dałam sobie spokój i wzięłam do nas. Dzięki temu jakoś funkcjonuję bo zatykalalam cycem po prostu. Nie wiem ile razy.
Teraz też usnela a do mnie za chwilę przyjeżdża siostra z mamą
:-) więc muszę wstać i chociaż się ubrać... ;-)
miłego dnia:-)

Do góry