reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Dzień dobry :biggrin2:
słoneczko za oknem ,więc i humorek lepsiejszy :biggrin2:

Nie mam naszego zdjęcia, wszystko u męża w telefonie..
Tu fragment z książki: Zobacz załącznik 506542.
Odbijam tak małą już prawie 2miesiące i bardzo polecam. Odbija się jej szybko, a ona się cieszy bo wszystko widzi z innej perspektywy :)
u mnie w nocy nie działa :-( w dzień tak :biggrin2:

Kurcze, nie pamietam, zebym sobie cos kupila ostatnio. Co rusz cos dla malego. :(
jakbym o sobie czytała :biggrin2: mój małż na mnie ostatnio mocno warczy ,żebym w końcu coś sobie kupiła a nie tylko wszystko dla Wika :biggrin2: nawet jak byłam ostatnio z koleżanką na zakupach to głównie po działach dziecięcych buszowałam :tak: najgorsze jest to ,że pewnie bym sobie coś kupiła , ale nadmiar kg powoduje ,że mi się odechciewa :wściekła/y:
A co do rozszerzania diety, to ja też czekam do 4 m-ca, czyli jeszcze 10 dni. A na razie wprowadzam "tylko" kaszkę albo kleik na noc.
no to zaczniemy w tym samym czasie bo nasi chłopcy z tego samego dnia :biggrin2:

współczuje wszystkim ciężkiej nocki :-( u nas trochę lepiej , pobudka była ale z mniejszym marudzeniem :tak: chyba też wprowadzę na noc kleik kukurydziany,może będzie bez pobudki :zawstydzona/y:

ale wam zazdroszczę tych słodkości, ja w związku z pozostałościami ciążowymi omijam słodycze z daleka :-( a jest ciężko , bo łasuch jestem :zawstydzona/y:

reklama
Delwer, Iwon, współczucia z powodu nocki...rozumiem doskonale...

Dzięki za odpowiedzi a propos czekolady...chodziło mi wlasnie o czekoladę - czekoladę, bo ja słodkości wcinam, ale na samą czekoladę jeszcze się nie odważyłam :no:
Iwon, a jakie muffinki upiekłaś?

Ja też nic sobie nie kupuję, bo cały czas sobie powtarzam, że do powrotu do pracy za 2 miesiące moje ciało może się jeszcze zmienic i planuje poprzeglądać szafę pod koniec listopada i sprawdzić w co się zmieszczę "pracowego" i ewentualnie uzupełnić półki ;-) a na allegro to cały czas siedzę w kategorii "dziecko", dla siebie tylko piżamę ostatnio kupiłam...

Byłam na usg...wszystko ok...na miesiączkę się w ogóle nie zanosi...doktor powiedział, że endometrium takiej wielkości/grubości jak gdybym brała pigułki antykoncepcyjne ;-) no ale niestety lekarz stwierdził, że mam tzw. bliznowca (rana cc), bo widać takie zgrubienie nad szyciem. Powinno podobno samo ustąpić za kilka miesięcy.

Ciekawa jestem co Tusk dziś powie ;-) będę słuchała w radio...;)

Bebetto Filippo (strasznie mi się spodobał ostatnio)
Maclaren techno XT albo jego tańszy odpowiednik Coneco Traffic (myślę, że koła starczą, nie są aż tak małe w maclarenie, w coneco mniejsze już)
Baby Design Sprint ma duże przednie koła, tylne też
Chicco multiway ma fajne duże koła

to takie pierwsze co mi przez myśl przeszły....
Rysica -dziekuję Ci bardzo

Pooglądałam te wózki - Bebetto najbardziej mi sie podoba. TYlko kurka cieższy niz mój. Zastanawiam się nad Maclarenem - albo kupie swój drugi. Bo ciezko mi znaleźć cos co ma takie same opcje. Ja mam taki - gondole mam inną bo ta jest beznadziejna. A ja mam taka w któej młoda spokojnie zime przejeździ
Casualplay S4, video-test wózka - YouTube

kifsi - ja pozostalaości po ciazy straciłam, ale szczupła nigdy nie bylam. Za to nadrabiam - przytryłam 1,5 kg wiec teraz na siłownie latam....

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

U nas nocka jak zwykle :-)
Maćku - do wieku 3 lat tak ale od 30 już nie :) Aczkolwiek kusi mnie tylko za szybko odrosty widać
Nie wiem czemu, ale była przekonana, że jesteś blondynką... Widocznie pomyliłam Cię z kimś...

Ja też nic sobie nie kupuję, bo cały czas sobie powtarzam, że do powrotu do pracy za 2 miesiące moje ciało może się jeszcze zmienic i planuje poprzeglądać szafę pod koniec listopada i sprawdzić w co się zmieszczę "pracowego" i ewentualnie uzupełnić półki ;-)
Byłam na usg...wszystko ok...na miesiączkę się w ogóle nie zanosi...doktor powiedział, że endometrium takiej wielkości/grubości jak gdybym brała pigułki antykoncepcyjne ;-) no ale niestety lekarz stwierdził, że mam tzw. bliznowca (rana cc), bo widać takie zgrubienie nad szyciem. Powinno podobno samo ustąpić za kilka miesięcy.

Ciekawa jestem co Tusk dziś powie ;-) będę słuchała w radio...;)

Ja do sprawy ubrań/zakupów podchodzę tak samo ;-) Zacznę nad tym myśleć po nowym roku, jak już do pracy trzeba się będzie zbierać..

A Tusk ma coś powiedzieć na temat Twojego bliznowca? :eek:;-)

nanu jak super!!! Fasolka przecudna :yes:

u nas nocka nawet fajna, bo pobudka tylko o 0.20 i 3.30, z tym, że wtedy troche popłakał, ale wylądował u mamy w łozku i spaliśmy jeszcze do 7 :)

hatszept ja dzisiaj rano zjadłam coś czekoladowego pierwszy raz - jedno ciastko delicję :-D

MsMickey zdrówka dla małej i mam nadzieję, że was przyjmą w końcu

Macku, Tusk i bliznowiec...:-D I dont think so ;-)

NANULIKA KOCHANA, NO MIÓD MALINA!!! Nawet mój mąż się podpytuję co u Ciebie ;-) Tyle osób Ci kibicuje :tak: Wszystko bedzie ok! Bedzie silna dziewczyna!!! Zobaczysz!!!

dzięki Kochane Moje!!!!!!

uwielbiam do Was zaglądać i bardzo dziękuję za kciuki!!!
może za rok będę Was podpytywać o te wszystkie kolki, kaszki i inne:p

reklama
Miski chyba Cie myslami sciagnelam bo od kilku dni zamierzalam wyslac Ci smsa co tam u Ciebie. Fajnie, ze zajrzalas i ze wszystko ok.

Moje dziecko sie zbuntowalo przy sniadanku- dostawal 60ml kaszki na gesto lyzeczka plus 150mleka w butli potem. A tu dzisiaj kaszke wciagnal w minute chyba a przy mleku nie potrafil chwycic smoka butli. Wiec dorobilam na tym mleku kaszki i zjadl wiecej niz polowe! Myslicie ze moge to poranne karmienie zadtapic kaszka? W koncu tez jest na mleku mm.

Ostatnia edycja:
Do góry