Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

będzie duży

ja jakoś specjalnie nie zwracam na to uwagi, tzn. widzę te wszystkie hasła ale przewracam kartkę i idę dalej a z tego co wiem to jest teraz taki odgórny nacisk dlatego wszelkie marki dziecięce nie mogą reklamować mleka początkowegoDziewczyny karmiące UU czy Was tak też wkurzają wszystkie artykuły gdzie na każdym kroku wspominają, że dziecko powinno być karmione mlekiem matki itd? Normalnie co wezmę jakąkolwiek gazetę dzieciową do ręki to zaraz się wkurzam, czuję się jakby ktoś wywierał na mnie nacisk, że mam tak karmić. Ja jestem przekorna i od razu się denerwuję... Czy to jest jakieś zalecenie by siać taką propagandę? Ja rozumiem, że trzeba każdej mamie wspomnieć, że to jest dobre ale na taką skalę to jest przesada, nawet jak dla mnie- matki karmiącej![]()

najważniejsze ,że nic poważnego się nie stało , a siniaków pewnie jeszcze będzie wiele 
smak wody z wanienki też zaliczył :-)
Czy Wasze dzieciaczki też tak krzyczą? Wczesniej sobie gaworzył a teraz to krzyczy jak jakaś pijana papuga. A radochę ma z tego że hej.
uszy puchną :-)Oto nasz Paproch![]()
po tym jak przeszłam na mm bo młody nie przybierał na piersi to usłyszłam od swokej "cioteczki" , że pewnie mi się nie chciało , nawet sobie nie wyobrażacie jakiego ciśnienia dostałam i jak "cioteczka" oberwałą :-) no ,ale najlepiej oceniać nie mając pojęcia o sytuacji :-(