• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Katrina faktycznie przeoczyłam, tak to jest jak się sporadycznie zagląda na bb

Maćku, Miki, Goldenlucy, Buziak cieszą mnie dobre wieści od was :biggrin2:

Agaundpestka trzymam kciuki za jutrzejsze badania

Dziewczyny robiła już któraś z was badania na hiv? Podobno są obowiązkowe więc może są bezpłatne

Macku, miki, goldenlucy, buziak gratulacje!

Ja wkurzenie miałam wczoraj - najpierw rano lekka kłótnia z M. A wieczorem pełna piękna awantura pod tytułem ' bo ty mnie nie rozumiesz abuuu abuuu( tu dźwięk prawie ryku mojego ) a pózniej sobie lezalam i jeszcze sie nakrecakam; w stylu i tak tu bede leżeć i z Tobą nie rozmawiać, ty zły człowieku. Wiem, ze przegielam i wlasnie jadę do domu i myśle co z tym fantem zrobić, bo nerw mi zszedł był i nie wiem o co mi chodziło do końca ...
agaundpestka trzymam kciuki by dobrze było:tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny robiła już któraś z was badania na hiv? Podobno są obowiązkowe więc może są bezpłatne
ja będe robila w nast tygodniu ale one nie są obowiązkowe ja w peirwszej ciąży ich nie mialam bo sie nie przyznalam ze mam tatuaze a teraz powiedzialam ze mam i powiedziala gin ze w takim razie musze zrobic test na hiv. Robie bezplatnie bo chodze do lekarza na nfz.

Ja mam tatuaż poniżej pasa i mój gin na pewno go widział, a o teście nigdy nie wspomniał:-D

agaundpestka, trzymam kciuki i ja:tak:

Ja dziś rano napisałam, ze mi mdłości odpuściły i chyba się obraziły bo zaatakowały mnie w przeciągu pół godziny i trzymają do teraz:baffled:

A nerwa też mam okropnego, najgorsze, ze w ogóle nie mam cierpliwości do syna:-(, który jest ruchliwym i głośnym dzieckiem, aż mam wyrzuty sumienia:zawstydzona/y:

Kurcze dziewczyny tak szybko piszecie ze nie nadazam z czytaniem Was:)
u Nas oprocz tych Moich boli brzucha nic sie nie zmienia:) Maz mial 3 dni offa,takze dal mi troszke odpoczac :D zajal sie synkiem posprzatal mieszkanko:) hihi noo normalnie jestem z niego dumna:D
wczoraj naszla mnie taka ochota na kfc,ze udalo mi sie namowic m zebysmy pojechali na jedna kanapeczke na koniec miasta..ale mowie Wam nie bylo warto te irlandzkie kfc nic specjalnegoo,nawet longerow nie mieli:(

wlasnie M kapie malego ,takze lece przygotowac ciuszki,i zrobic mleczko:)
Buziakiii i przespanych nocek zycze:))

agaundpestka - bedzie dobrze!!!! równiez zaciskam kciuki!!!

moj gin powiedział mi, ze na nastepna wizyte zaprasza 7.12 bo pozniej moze byc za pozno, ze zrobimy przeziernosc karkowa, tłumaczył mi co to - czyli nie nazwał po imieniu a to bedzie usg genetyczne tak??? bo zgłupiałam:baffled:

nie dałam rady doczytac Was od wczoraj, tym bardziej ze mi net idzie jak krew z nosa ale pisałyscie cos o niewyspaniu.. kurde wstaje noc w noc o 1, usne albo i nie usne. czasem tak leze nie wiem ile czasu, próbowałam nawet nie zapalac swiatła w łazience zeby sie nie rozbudzac - dupa! potem 5/6 drugi raz i albo usne albo juz nie:crazy: dramat jakis!!! nie miałam tak z blizniakami, normalnie człowiek spał, mało tego w dzien przycinałam komara i nawet do głowy by mi nie przyszło, ze bedac w ciazy mozna cierpiec na bezsennosc:sorry2:
ale była tez mowa o przyzwyczajaniu :sorry2: blizniaki karmiłam mlekiem sztucznym, czyli systam co 3h, czyli robienie mleka o 21,24,3,6,9,12,15,18,21...3,6,9,12,15,18,21,24... TO BYŁ DRAMAT!!!!!!!!!! Zmeczenie jakiego ja wtedy doswiadczyłam jest nie do opowiedzenia

Ostatnia edycja:
reklama
Maćku, Miki, Goldenlucy, Buziak cieszę się że wasze wizyty były udane:)))

Agaundpestka ja równiez trzymam kciuki będzie oki.

Mi lekarz powiedziała że badanie toxo jak i badanie na hiv są zalecane w ciąży nie ma wymogu a że ja miałam w uk to drugi raz nie robiłam bo mówił mi tez że trzeba płacić jak za toxo a chodzę do gina na nfz.

Ja dzisiaj jakaś zła nie byłam ale zmęczona strasznie nie wiem czemu dzień bez większego wysiłku i już strasznie chcę spać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry