Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sunshine mi też taka myśl przemknęła przez głowę, że to przez kaszę, ale nie sądzęDałam mu jej bardzo mało, bo tylko te 2-3 gramy (pół łyżeczki), które musi dziennie spożyć na 120 ml mleka.
Kleikiem i kaszką nie chcę go tuczyć, skoro nie ma potrzeby. A gluten i tak musi dostać, stąd manna w mleku. Zresztą pediatra mi zaleciła, żeby mu tą manną zagęszczać wieczorne mleko, a mam do niej zaufanie i nie sądzę, żeby mi źle doradziłaZobaczymy co przyniosą kolejne nocki
![]()
z tym ze wczesniej je dostawala i bylo ok a tym razem dostala jeszcze paracetamol i moze po nim?
a z naszej wizty w PL na swieta raczej lipa ze wzgledu na nasza obecja sytuacje 

a mial byc chrzest i sukienke juz kupilam :-(Ja dziś podałam pierwszy razCzy w dalszym ciągu podajecie probiotyk? Ja nie, a może powinnam?![]()
Oczy nie wie od czego mu pierwszy raz tak ropieją tzn od tygodnia, a kupy może ja przedawkowałam z nabiałem :/czemu oczy takie co lekarz powiedział za przyczyne bo u mnie to samo nawrót ropiejacyh oczu plus taka sama kupa jak twojego????
Znajdę tylko pytałam tej farmaceutki czy są jakieś w kroplach to mi powiedziała, ze nie ma :/popytaj w innych aptekach, może w tej nie było
Tylko ja cyca dajęAga ja kupuję dicoflor kapsułki, otwieram kapsułkę i wsypuję do mleka
Już ponad dobry miesiąc jest zablokowane, miałyśmy szczęście, ze nas nie oszukali.dziewczyny pamiętacie konto na allegro na ktorym wiele z nas kupowało wyprawki dla maluszków -rajrodzica-pl??? chciałam u nich zrobić zakupy i patrzcie co zobaczyłam Informacje o Użytkowniku rajrodzica-pl jestem w szoku![]()
Właśnie dopiero w domu zobaczyłam, ze są opakowania po 30szt. i bardziej opłacalne.Aga ja daję dicoflor w saszetkach, bo moja nie chciała tych kropelek, a w aptece doz można kupić teraz z rabatem dla mamy i maleństwa kapsułek 30sztuk.
![]()
. Potrafi popełzać tam gdzie chce.:-) Normalnie odpycha się prawą nogą i dawaj :-). Dzisiaj wlazła pod stolik tylko się obejrzałam a ona pod i kontempluje podłogę co to takie dziwne i twarde.