Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sunshine mi też taka myśl przemknęła przez głowę, że to przez kaszę, ale nie sądzęDałam mu jej bardzo mało, bo tylko te 2-3 gramy (pół łyżeczki), które musi dziennie spożyć na 120 ml mleka.
Kleikiem i kaszką nie chcę go tuczyć, skoro nie ma potrzeby. A gluten i tak musi dostać, stąd manna w mleku. Zresztą pediatra mi zaleciła, żeby mu tą manną zagęszczać wieczorne mleko, a mam do niej zaufanie i nie sądzę, żeby mi źle doradziłaZobaczymy co przyniosą kolejne nocki
![]()
z tym ze wczesniej je dostawala i bylo ok a tym razem dostala jeszcze paracetamol i moze po nim?
a z naszej wizty w PL na swieta raczej lipa ze wzgledu na nasza obecja sytuacje 

a mial byc chrzest i sukienke juz kupilam :-(Ja dziś podałam pierwszy razCzy w dalszym ciągu podajecie probiotyk? Ja nie, a może powinnam?![]()
Oczy nie wie od czego mu pierwszy raz tak ropieją tzn od tygodnia, a kupy może ja przedawkowałam z nabiałem :/czemu oczy takie co lekarz powiedział za przyczyne bo u mnie to samo nawrót ropiejacyh oczu plus taka sama kupa jak twojego????
Znajdę tylko pytałam tej farmaceutki czy są jakieś w kroplach to mi powiedziała, ze nie ma :/popytaj w innych aptekach, może w tej nie było
Tylko ja cyca dajęAga ja kupuję dicoflor kapsułki, otwieram kapsułkę i wsypuję do mleka
Już ponad dobry miesiąc jest zablokowane, miałyśmy szczęście, ze nas nie oszukali.dziewczyny pamiętacie konto na allegro na ktorym wiele z nas kupowało wyprawki dla maluszków -rajrodzica-pl??? chciałam u nich zrobić zakupy i patrzcie co zobaczyłam Informacje o Użytkowniku rajrodzica-pl jestem w szoku![]()
Właśnie dopiero w domu zobaczyłam, ze są opakowania po 30szt. i bardziej opłacalne.Aga ja daję dicoflor w saszetkach, bo moja nie chciała tych kropelek, a w aptece doz można kupić teraz z rabatem dla mamy i maleństwa kapsułek 30sztuk.
![]()
. Potrafi popełzać tam gdzie chce.:-) Normalnie odpycha się prawą nogą i dawaj :-). Dzisiaj wlazła pod stolik tylko się obejrzałam a ona pod i kontempluje podłogę co to takie dziwne i twarde.