kasia.natka
Fanka BB :)
witam :-)
josie super przejścia z tymi chrzcinami więc tym bardziej fajnie że wszystko się udało no i będzie co wspominać
Iwon ja ten suwak centylowy podpatrzyłam u dziewczyn i tak sobie zrobiłam :-) a co do normowania laktacji przed powrotem do pracy to ja już to robię bo wracam 1 grudnia
przy okazji oczywiście się przypominam, jeszcze tylko 10 dni zostało BebiKlub, Bebiko - Galeria
josie super przejścia z tymi chrzcinami więc tym bardziej fajnie że wszystko się udało no i będzie co wspominać
Iwon ja ten suwak centylowy podpatrzyłam u dziewczyn i tak sobie zrobiłam :-) a co do normowania laktacji przed powrotem do pracy to ja już to robię bo wracam 1 grudnia
yyyyyy nasza Misia ma na razie podzielone na miesiące i w każdym jest ponad 1000 zdjęćJa robię tak samo, Kuby całe życie jak na razie wywołane, najbardziej nie lubię wybierać, bo mam podzielone jego fotki na co pół roku a w każdym półroczu jest ok 1000 fotek. Jeszcze przed porodem Nadii wywołałam sporo, moich też sprzed lat, ale jeszcze mi zostało hoho...i tak od kilku miesięcy mówię sobie, że dziś to muszę się za to wziąć i zasypiam...A rok temu kupiłąm 8 albumów takich grubych i ciekawa jestem ile tam się zmieści tego co wywołałam... I gdzie to trzymać:-)
dokładnie ten sam :-)Yhm.. czy to nie jest przypadkiem ten sam konkurs, w którym startuje kasia.natka i która też prosiła o głosy?![]()
przy okazji oczywiście się przypominam, jeszcze tylko 10 dni zostało BebiKlub, Bebiko - Galeria

Nie pisałam, że mam z tym problem, bo mi zawsze wyłaziły, ale to co się dzieje od kilku dni mnie przeraża. Biorę witaminy dla ciężarnych i matek karmiących, ale jak widać moim włosom niewiele to pomaga.
Potem jak chłopaki łażą po domu na głodzie cukrowym, to ja bach, wyciągam niespodziankę ;-)