butterfly:)
Fanka BB :)
Iwon, mam nadzieje, że będzie dobrze...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może to ze zmęczenia... a może to hormony... hmm myślę, że koło 3 tysiaków trzeba by daćZaza super aparat!! I jeśli ten należy do tanich, to ile kosztuje lustrzanka w "normalnej" cenie?![]()
pamka - szukasz misia, to proszę: Zestaw Kocyk&Zabawka STM-2818 'A' - F.H. "BOBAS" Dariusz Broczkowski
ale mój mąż czasem właśnie poleci jakimś sentymentem.

, dziś musimy jeszcze jechać na pogotowie po 22 bo pierwszy zastrzyk dziś wzięła chwilę przed 14 a musi być 8 godz przerwy...
i wsio z nia ok. Oczywiscie panie stwierdzily aby bron boze stalych pokarow nie dawc bo ladnie przybiera
a ja tam ich z niewiedzy nie wyprowadzalam
.
zero czapki, skarpetek nic nawet kocem nie bylo przykryte, a sama baba w plasz i kozaki ubrana
szal i beret na lbie bo wieje tu u nas dzisiaj
szok normalnie. Takze niestresuj sie
Ja pilnuję, żeby mi nikt małego po rączkach nie całował, nawet Kornel, ja czy mój M. I po Twojej historii będę jeszcze ostrożniejsza.
), że fajnie by było, gdyby każda z nas napisała tutaj kilka słów o sobie
Ale nie chodzi mi o suche fakty, co robię, gdzie pracuję i jakie mam hobby, bo to już było na wątku "poznajmy się". Chodzi mi bardziej o taki krótki opis charakteru, osobowości (np. jestem spokojna i opanowana, wybuchowa i temperamentna, szybka lub wolna w działaniu, poważna, humorzasta, dowcipna, optymistka, pesymistka, melancholijna, samotnik, towarzyska itp.
). Wiem, że nie jest łatwo pisać o sobie, ale fajnie by było Was jeszcze lepiej poznać i np. porównać to ze swoim wyobrażeniem, które gdzieś tam się na tym forum wyrobiło