Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
myślałam nad żyrafką, ale ona ostatnio dostała tyle gryzaków, że aż mi szkoda kupować kolejny. Poza tym jakoś namiętnie nie pcha wszystkiego do buziola, więc może i żyrafka nie przypadłaby jej do gustu.Druga:-)
Munka i love you:-):-):-) Woreczek się w nocy poodklejal bo przecież tyle sikow więc rano odczynilam czary z mokrą, zimną pieluchą i ...(0,5 min później)... miałam już woreczek do badań:-):-):-) Samo przyklejenie nie jest problemem tylko utrzymanie tego wora przez całą noc na miejscu:-(
Kolejny sukces na froncie:-)
Wczoraj skrecalismy nową kanapę i później nastąpiła inauguracja czyli uroczyste zasiadniecie z Gosią ... ktora momentalnie ulała prosto na siedzisko ;-) jak inauguracja, to na całego
No i chyba nam przechodzi temp:-) w nocy już czopka nie dałam bo tylko 37. Yay :-)
Kurcze Wy wszystkie chyba już gluten wprowadzacie, a ja jakoś się boję. Dziś kupiłam kaszkę mannę bobovity, ona na meku modyfikwanym jest i to następnym jak wyczytałam to chyba jednak tego podać nie mogę. Chociaż następne niby po 6 miesiącu się wprowadza już a młody 5 i pół już skończył.... ech nie wiem co robić.
No i jutro mamy szczepienia ale chyba nie pójdę, poczekam aż K ze szpitala wyjdzie bo boję się że coś z młodym może być nie halo a ja sama.
Claudette widzę kochan
A ja już wyjęłam z szafki kolejne ciuszki na 74, bo te na 68 są prawie na styk. Jak u Was z rozmiarówką?
co z agaundpestka?
tak wcinała na początku, że aż jej się uszy trzęsły ,a teraz gardzi tym, co na łyżeczce...wrrr

, kluska !!!!

Qrcze z tym worem tak mi powiedziała ta lekarka... ale mam teraz wyrzuty... w ogóle mam wrażenie; ze zapisałam Gochę i siebie do najgorszej przychodni:-( same problemy robią, pediatra ma takie pojęcie... Dziś rano, gdy Pe pojechał oddać mocz, kazali mu stać w dwóch kolejkach !!! On tu się spieszy do pracy, w ręku ma pojemnik i skierowanie, tylko podać, a tu " był pan w kolejce?!" ręce opadają.

Tylko, że K to dooopa wołowa i tego nie powie. Ba, nawet nie pójdzie do lekarzy i się nie zapyta kiedy będzie miał zabieg.
No tak mnie wkurza, że nie mogę tam pojechać i po prostu tego załatwić.
a nie możecie zapisać się do innej?
W ogóle to mi się przypomniało - Rysica - za to wczorajsze "każdy ma jakiegoś bzika..." powinnaś ode mnie po uszach dostać - nie mogłam zasnąć, bo cały czas nuciłam w głowie tą piosenkę![]()

;-) ale leciutko coby jej w oczy nie wchodziła 

No co, przynajmniej ma wyspaną, a więc zadowoloną matkę ;-)Takimaćku a jaki masz ten śpiworek ??? ja małą już wożę w spacerówce i chyba muszę się zaopatrzyć w coś cieplejszego![]()

Ja też czekam do 6 miesiącaKurcze Wy wszystkie chyba już gluten wprowadzacie, a ja jakoś się boję. Dziś kupiłam kaszkę mannę bobovity, ona na meku modyfikwanym jest i to następnym jak wyczytałam to chyba jednak tego podać nie mogę. Chociaż następne niby po 6 miesiącu się wprowadza już a młody 5 i pół już skończył.... ech nie wiem co robić.
No i jutro mamy szczepienia ale chyba nie pójdę, poczekam aż K ze szpitala wyjdzie bo boję się że coś z młodym może być nie halo a ja sama.

Z grupona nie korzystałam, ale z CITEAM. Kupujesz kupn i później go wykorzystujesz u sprzedającego. Zazwyczaj wszytko jest opisane krok po kroku.Dziewczyny korzystałyście kiedyś z grupona? Jak to sie robi?
W sprawie wywoływania zdjęć Od 39 zł: wywołanie zdjęć na empikfoto.pl i z przesyłką do wybranego salonu opłaca się?
Moja jeszcze 68 nosi.A ja już wyjęłam z szafki kolejne ciuszki na 74, bo te na 68 są prawie na styk. Jak u Was z rozmiarówką?
Zjadłam obiadek (makaron z kurczakiem, szpinakiem i fetą) i chyba pójdę w kimono razem z małym. Do potem!