Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
może spróbuje zagęścić ostatnie mleko kleikiemwitam witam dawno mnie nie byloale czytam na bierzaco
nie wiem tylko za bardzo jak pozmieniac posilki zeby nie dawac mu obiadku o 16 bo on jeszcze je 5 razy + deserek
7 pierwsze mleko
10 pol sloiczka jakichs owockow
12 drugie mleko
16 zupka
19 mleko
21 nocne mleko
a u nas ostatnio kiepskie nocki ehhh jak pochwale to sie psuje budzi sie kolo 4/5 musze poic woda wiec nie wiem czy nie zwiekszyc ilosci przedostatniego posilku
no i pochwalic sie musze bo mlodzieniec ciagnie juz sie na czworaka, wczesniej wysoko podnosil albo przod albo tyl a teraz zaczal od przedwczoraj to synchronizowacpewnie jeszcze dluga droga ale kolejny krok na przod ...
co do posiłków to ja bym nie traktowała owoców jako posiłku i tam dałabym mleko a po trzech godzinach zupkę
no i gratuluję pełzania!
udało mi się wyjść z chłopakami chociaż do sklepu. zawsze coś
wiało strasznie, Wojtula zasnął w wózku i póżniej w domu spał jeszcze dwie godziny
budziłam Go bo by nie poszedł spać o 19 jak zawsze.

je dosłownie wszystko, nawet owoce morza wcina jak szalony, a warzywa są na pierwszym miejscu, śniadanie bez papryki i pomidora się nie liczy, czy to z kanapką czy z parówką czy z czymkolwiek innym ale warzywa muszą być
bo Kuba to w płacz jak przychodziła pora jedzenia i to taki, że nie było zmiłuj się, co do minuty