reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dziewczyny moja koleżanka robi takie czapeczki dla dzieciaczków ,może któraś byłaby zainteresowana

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ooo, Viola, skąd Ty znasz Ilonkę? :-D:-D:-D Właśnie mi robi czapę dla starszaka na zimę :-)
zielono czarną sówkę ;)
a za rok zrobi mi myszkę szaro-lilową dla Monisi :-) bo na ten rok mam już czapki dla Monisi.

Paulina, miło Cię i tu widzieć :-)

agaundpestka - ale agent z tego syna koleżanki!!! SZOK!!!

Ja dziś do Moniki w nicy 2 razy wstawałam, o 4 i o 6, żeby... zobaczyć jak gada przez sen!!!!! I po co ja wstawałam i sen przerywałam?? w końcu o 8 dałam jej butlę, położyłam do łóżeczka, zasnęła, ja się kimnęłam jeszcze po 9 do 10 jak mąż wyszedł :D

Niespodzianka - super, że kanalik się odetkał :)

a ja zaraz małą nakarmię i kawkę dopiję i na zakupy trza iść, jakąś wędlinkę kupić, jakieś bułki... Dziś szar, buro i ponuro... Na dodatek Monika mi wyrasta z kombinezonu jesiennego (takiego cienkiego) a te zimowe co podostawałam są na styk (68) !!! ehhhhh trzeba będzie kupić ..... już widzę minę męża.....

Możecie mi polecić jakiś fajny i niedrogi kombinezon?? taki zapinany na dwa suwaki i najlepiej ze stópkami ;)

Witam :biggrin2:

u mnie dziś trochę lepiej , Wik zrobił nam pobudkę o 2 , smok , herbatka nic nie pomagało w końcu rozpłakał się tak ,że aż Ł się obudził , walczyłam przez godzinę w końcu poddałam się , dostał butle i zasnął :) nie mam pojęcia co mu się poprzestawiało , spał już całe noce a teraz takie cyrki , ehhhh
obudził się przed 7 , gadał sobie dopóki mnie nie zobaczył , jak mu zniknęłam z pola widzenia to ryk i wzięłam go do siebie :( a on happy :)

MsMickey
zdrówka dla was , a co do szpitala to brak słów :(

Witam,

u nas dzisiaj znowu cały dzień padało :baffled:

Jakas taka rozbita jestem a nie wróży to nic dobrego. Może jakoś będzie....

no witam w klubie :( ja rozbita jak schabowy od kilu dni , ale jakoś musi być....
tulaski :biggrin2:

Agaundpestka wow , mały naprade mega silny chłopiec , a to zdjęcie obydwu bobasów boskie :)

PaulinaMaria no właśnie tak mi się wydawało ,że jeszcze jeden maluszek kończył 5 miesięcy , spóżnione sto lat !!!

Kasienka - dokładnie wow , tylko patrzeć jak bedzie raczkował :biggrin2:

Hatszept
- u mnie bedzie podobnie , zmiana zarządu firmy, zmiana bezpośredniego przełożonego i na dodatek nie wiem czy wróce na to samo miejsce czy mnie wrzucą gdzieś indziej :tak: ja z tych co się zabardzo pierdołami przejmują , powrót w styczniu a mnie juz brzuch pobolewa z nerwów :no:

Niespodzianka - super ,że oczko już wporządku :biggrin2:

Rysica
z moim małżem podobnie , już wiem co będzie mówił przy drugim dziecku : po co ci ,przecież masz po Wiktorze :-D

oho młody już się awanturuje , ehhhhh

Aga niezly gagatek :) to to dziecie bedzie zaraz chodzic :)

Waris dobrze ze falszywy a mala musi sie ponownie unormowac ...

Pamka a po co ??

Niespodzianka a Ty chyba czarujesz dziecko mi cala noc przespalo :D trzymam kciuki za Twoje zyczenia :D

Siula gratuluje zabka :D

Iwon super filmik :)

Hatszept nie taki straszny ten watek :)

Rysica jak teraz gada to co bedzie potem :p podpinam sie pod pytanko o kombinezon

Kifsi powiem Ci ze te dzieci kolo 5 miesiaca teraz to chyba wszystkie tak z tymi nockami ... masakra ogolnie

Ostatnia edycja:
Rysica jaki ten świat mały:) Mi też będzie robiła czapkę tylko zastanawiam się nad kolorem. Mały ma 2 kombinezony zielone i 1 brązowy:-) i właśnie nie wiem czy sówkę czy myszkę:)
A znamy się z innego wątku:-):-):-)

Hej dziewczyny!

U nas ok, chandra minęła jak ręką odjął po solarium :-) także bardzo Wam dziękuję dziewczyny!

Z moim T. już dużo lepiej, a wręcz mogłabym powiedzieć rewelacyjnie, usiedliśmy ostatnio z winkiem i poważnie pogadaliśmy! On nie wiedział, że ja tak nie które rzeczy odczuwam a ja nie wiedziałam że on, aż tak potrzebuje mnie.

U nas nocki ok, o ile ząbki nie idą. Wczoraj wyszedł mu drugi i dzisiejsza noc już ok, obudził się o 4 zjadł butlę i poszedł spać spał do 8:45 także jestem rewelacyjnie wyspana. odespałam całą wczorajszą noc.

Nie mam szans ws nadrobić bo już dobre 4 dni mnie nie było, cały swój czas muszę poświęcać jak nie małemu to dużemu:-)

Rysica jaki ten świat mały:) Mi też będzie robiła czapkę tylko zastanawiam się nad kolorem. Mały ma 2 kombinezony zielone i 1 brązowy:-) i właśnie nie wiem czy sówkę czy myszkę:)
A znamy się z innego wątku:-):-):-)

To ja bym proponowała dla takiego maluszka myszkę - brązowo-zieloną, będzie pasowała i do jednego i do drugiego!
Witam :biggrin2:

Rysica z moim małżem podobnie , już wiem co będzie mówił przy drugim dziecku : po co ci ,przecież masz po Wiktorze :-D

oho młody już się awanturuje , ehhhhh

Kifsi - i właśnie tak będzie!!!!

Rysica jak teraz gada to co bedzie potem :p podpinam sie pod pytanko o kombinezon

Potem będzie to samo, o wszystko co trzeba kupić, muszę ostro walczyć, i przedstawiać masę argumentów ZA... I tak całe życie... Fakt, że z kasą zawsze krucho, przez ten pie***ny kredyt mieszkaniowy, który co miesiąc nam zabiera 2000zł (przez to, ze frank wzrósł, bo mieliśmy ratę 1200zł) i sama patrzę tylko na najpotrzebniejsze rzeczy, a on mi jeszcze to limituje... No cóż, chyba tak będzie dopóki się kredyt nie skończy czyli przez najbliższe 36 lat :/

Rysica tez mam kredyt we frankach, jeszcze jakies 25 lat, znam ten bol....

Iwon maz mi wczoraj ten filmik wyslal, boski:)

Mlodak sie nie odezwala? mam nadzieje ze wszystko z szymkiem ok!

a ja wczoraj mialam babski wieczor w kinie, na twilight poszlysmy :) a zaraz jedziemy z malym na kawke do kolezanki. cos marudny po szczepieniu porannym i nie chce spac...

Witam i ja

Kiepski dzionek dzisiaj mam. Mia znowu ma bunt na ksze. Wczoraj zjadla tylo 60ml MM z kasza i potem darcie :-( wiec dalam jej samego mleka w wciagnela od tak 180ml. Rano to sam:-( do tego twardy kupol z niej wyszedl i widze ze cos tam z brzucholem nie tak u niej. Podejrzewam brak marchewki z jabluszkiem ktora dostawala codziennie, ale zapasy z pl sie skonczyly a tu na tym koncu swiata kupic nie moge. No moge w polskim sklepie ale do niego mam 3godz drogi w jedna strone wiec 6godz w samochodzie jechac po sloiczki to nie bardzo mi sie chce. poza tym droga jest teraz zamknieta z powodu obsuniecia sie ziemi wiec szan na podroz zero. Wogole w tym kraju sloiczki z marchewka nie sa popularne wiec ani sloiczkow ani sokow jakis dla maluszkow, Udalo mi sie wczoraj kupic jablko z wanilia i jablko z bananem i sliwka jakies ekologicznej firmy ORGANIX, wiec dzisiaj jej podam zobaczymy moze to pomoze. Dalam jej wczoraj pierwszy raz soku jablkowego od 4+ ale plula nim i odruch wymiotny miala wiec porazka :-(

Po za tym pogoda znowu do bani, jeszcze troche a korzenie w domu zapuszcze:-(.
Iwon - super filmik
mooni - gratki z drugiego zabala
voila - super te czapunie

i juz nie pamietam co komu:-( starosc nie radosc idee zrobic kawusie

reklama
My już po spacerku i drobnych zakupach :)

Julek jak na razie grzeczny :ninja2:, cieszę się bo wczoraj była masakra pod tym względem :sorry2:

Rysica ja Ci nie polecę kombinezonu, bo sama dopiero się będę rozglądać za jakimś zimowym. Nie jestem pewna, czy powinnam kupować na 74, skoro on już teraz nosi niektóre rzeczy w tym rozmiarze :confused:

Kredyt we frankach - łączę się w bólu :baffled:

Hatszept a pochwal się, czym się zajmujesz zawodowo? :blink:
W kwesti tego Twojego białka nie pomogę, nie mam pojęcia co może być przyczyną :confused: Te dziady lekarze jeszcze Cię nie zdiagnozowali?

Mooni
witaj po przerwie :) Fajnie, że już po chandrze ;)

Josie
ale Ci zazdroszczę wypadu do kina i to podwójnie, bo byłaś na Sadze! Mój M. się odgraża, że pójdziemy, ale na razie ni widu ni słychu. A ja jestem fanką Zmierzchu i bardzo chcę obejrzeć ostatnią część :tak:

Gkvip a to jakiś duży problem, że mała nie chce kaszki? W końcu ładnie Ci śpi w nocy, to może jej wystarczy samo mleko + obiadki? Przybiera też ładnie, z tego co pamiętam?

Do góry