Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)Sunshine, tak szybko się nie wywiniesz z tym nauczeniem zasypiania ;-)
A ile razy Aurelka budziła się w ciągu nocy?
Ok 2 i miedzy 4 a 5.
W nocy też braliscie na ręce i odkładaliście?
Od nocy zaczelismy i w nocy jak sie obudzila ok 2 to bralismy i odkladalismy i obudzila sie dopiero ok 6 wiec to juz cos.
Kolejnej nocy obudzila sie juz ok 3.
Jak mieliscie pewnosc, ze po prostu nie jest głodna?
Bo raz jej sie zdarzylo, ze przespala cala noc! i wiedzialam, ze potrafi tylko trzeba jej pomoc. Poza tym jezeli dziecko wazy 6-7kg a w ciagu dnia zjada ok 750ml to nie jest potrzeba karmienia dziecka w nocy jesli sie budzi oznacza to ze budzi sie przez przyzwyczajenie a od tego mozna oduczyc.
Sorki za takiej szczegółowe pytania, ale za chwilę praca, wiec dobrze byłoby zacząc przesypiać choć połowę nocy...a Twoje odpowiedzi mogą pomóc...
Pytaj smialo, przyznam sie ze to nie nasze pierwsze podejscie wiec sie nie odstrasz od razu, napewno wymaga to duzooo cierpliwosci i samo zaparcia aaa i swiadomosci, ze dziecku nie dzieje sie krzywda wyswiadczamu my przysluge i sobie tez ;-):-)
Lecę robić tiramisu na jutro![]()
czyli styczeń miesiącem powrotów do pracyWcale mnie to nie cieszy. Jeszcze teraz dzwonia co chwile z pytaniem czy bym nie wpadła na godzinkę bo im sie wyniki nie zgadzają.... Nosz kurde - pół roku sie zgadzały a nagle w grudniu nie??? Wytrzymaja do stycznia albo w końcu nauczą się excela obsługiwac
nie zostawicie nas prawda?? bo jeśli tak to przyjadę i osobiście wykonam kopas w dupas
Oj lepiej żeby to się telepatycznie nie przenosiło - chodź czasem mam wrażenie ze jednak tak. Bo wystarczy, że u kogos zobacze i na 2 dzień mam...
A z dziewczynami: jak całować się nie bedziecie to sie nie zarażą
Chyba ze maja tak jak ja ze samo patrzenie wystarczy....

a ja liczę na przeprowadzkę do Poznania:-) no to będzie się działo!!
rozwód?? 

Ale dziewczyny !!! tylko żeby nie było tak, że my tutaj w styczniu same zostaniemy, taka nieliczna garstka, która do pracy póki co nie wracanie zostawicie nas prawda?? bo jeśli tak to przyjadę i osobiście wykonam kopas w dupas
![]()
Hehe ja nic nie obiecuje bo nie wiem co bedzie jak wróce do pracy.... Ale wola moja nie jest z bb zniakac![]()
Poza tym zazdroszczę tym co do pracy nie wracają.... Szczerze
ale muszę czekać żeby małego nakarmić o 22 bo mam ustalone pory dla niego i staram się ich trzymać już.
Aylin - współczuję nocek! To mojej siostry ciotecznej córcia, co urodziła się 24 października, ostatnio w nocy się budzi raz ok 2.....
Muńka - słuchałam kolęd w Twoim wykonaniu i bardzo mi się podobałoBardzo ale to bardzo ładnie śpiewasz
a ja obcięłam Monice grzywkę dzisiaj po kąpieliI zaczęłam jej nakładać odżywkę na tył głóki (dziś 2gi dzień) i w końcu dajemy radę kołtuna rano rozczesać...
Zobacz załącznik 522292
żeby nie było - na chwilkę ją tylko posadziłam, do zdjęcia, musiałam się pochwalić kocem![]()

"musiałam się kocem pochwalić", hehehehehe! Genialne!! no i piękny koc oczywiście ;-);-) aaalee co tam koc, Monisia po prostu wymiata z tymi włoskami!Moje niedobruszki zasnęły więc mam chwilkę na buszowanie po necie mimo że padam już nie lubię zimy i jak jest tak zimno brrrrrrrr to mnie tak chyba męczy chcę już wiosneale muszę czekać żeby małego nakarmić o 22 bo mam ustalone pory dla niego i staram się ich trzymać już.