Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rysica tak myslalam, ze w podobnym wieku jestesmy, a okazalo sie, ze w tym samym. Ja tez 85Cos mnie tknelo jak napisalas o Kelly family - ja bylam fanka Backstreet boys ;-)

a ja się chciałam pochwalić, że mój padł dzisiaj na trzecią drzemkę sam, bez bujania, siedział w chuście, ja odkurzałam i tak go to znudziło, że jak go położyłam do łóżeczka to od razu zasnąłżeby nie było w chuście nie zasypia wcale
fajnie było popatrzeć na takie trzy małe szkraby "szalejące" na podłodze :-)hej
munka dopiero dzis wpadlam na kompa i puscilam w koncu te twoje piosenki, suuuuper!! piekny glos! ty chdzilas na jakies lekcje spiewu?
moj maly zorientowal sie ze moze wydawac dzwieki wciagajac powietrze... teraz co chwile wydaje odglosy jak przy ataku astmy![]()

Mój bąbel zaczął dzisiaj na serio przewroty z brzuszka na plecki :-) To znaczy premierę miał już dawno, ale dzisiaj zaczął szaleć na maksa, co go przewracam na brzuch, to ten siup, z powrotem
Szkoda, że jeszcze z pleców na brzuszek nie chce
Czy któreś dziecko na naszym forum już siedzi bez podpórki? Mój się garnie do siadania, ale kolebie się w tej pozycji na wszystkie strony - myślę, że jeszcze daleka droga przed nami![]()
a ja się chciałam pochwalić, że mój padł dzisiaj na trzecią drzemkę sam, bez bujania, siedział w chuście, ja odkurzałam i tak go to znudziło, że jak go położyłam do łóżeczka to od razu zasnąłżeby nie było w chuście nie zasypia wcale

A my na kolacje dzis:
Brioszka do odrywania - Przepis
ciężko mi teraz wszystko ogarnąć po powrocie do pracy i nawet jak mam wolne to jakoś czasu mi brakuje
nie dam rady was doczytać więc mam nadzieję że wszystko u was dobrze &&& niektóre na fb widuję to coś tam wiem jak zajrzę szalony ten twój maluch! a gdzie kupiłaś tą szczepionkę? czy to prevenar 13? bo mi pediatra powiedziała 280 zł a będę kupować w styczniukupilismy dzisiaj szczepionke na pneumo za 225 wysoka czy niska cena??
moj maly grzdylek zaczal raczkowac !! troche jeszcze nieporadnie i niewiele sie w takiej pozycji przesuwa ale ewidentnie zalapal ze trzeba ruszac rekami zeby isc do przodu, i tak packa rekami, czasami tez w takiej pozycji lapie zabawki,
no i babel probuje sam wstawac na wszystkim o moje kolana jak wystawie rece lapiac sie za lawe za szczebelki za szafke, nawet na garnuszku klocuszku. podciaga sie na kleczki i potem na nogi i dumnie idzie smiejac sie robiac hyy hyy hyy no komik malya jak jest na czworaka to pupe podnosi tak pupe ze opiera sie na dloniach i stopach
a na plecy robiłam już kilka podejśc z różnym efektem, ale ostatnio nie mam natchnienia, na początek ponoć lepiej jak ktoś pomaga przytrzymać malucha, ale można też wiązać sadzając dziecko w fotelu, tylko wiadomo powinno samo siedziećwłasnie doczytałam:
JOSIE, MUŃKA - Monika też tak robi!!!!!!!!!!!!! Też to wygląda jakby się dusiła i próbowała złapać powietrza, ale się przy tym jeszcze podśmiewa, więc to nie to
nie pamiętam, żeby Szymek tak robił![]()
My mieszkamy tu już czwarty rok i do dzisiaj niczego nie zasadziłam
Chciałam jakieś duże donice i krzewy, do tego ławkę i naścienną markizę, bo na razie mamy tylko stolik z parasolem i krzesełka. Jednak wciąż brak czasu albo weny albo kasy. Ale może w końcu któregoś lata zrobimy sobie jakąś miłą werandę