Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
fajne są takie zabawki po latach. Ja mam jeszcze z dzieciństwa misia, który trzyma w buzi kciuka (można mu go wyjąć) i nazywałam go "monciuciu" :-)Muńka takie sugestie sa jak najbardziej dla mnie wazneja go staram sie nie stawiac i groze palcem jak chce sam stawac
filmik tylko dla wladu
ale staram sie zeby na czworaka byl caly czas juz nawet upominam jak chca go stawiac na nogach bo widze ze sie do tego garnie a ja chce zeby raczkowal szczegolnie ze poki co lewa strona widze ze zostaje lekko w tyle i zastanawiam sie czy nie wybrac sie do rehabilitanta/ki bo mnie to troche martwi, ze np prawa lapka macha na czworaka cztery razy czesciej niz lewa albo ze prawa noga czesciej jest zgieta niz lewa i zawsze prawa idzie na pierwszy rzut jak np na czworaka wstaje i czesto sie w lewo obraca jak jest na brzuchu a w prawa strone to go musze czyms mobilizowac ... jakies sugestie ?? moze on po prostu prawostronny bedzie ? czy raczej tak jeszcze nie powinno byc? powinnam sie skonsultowac ?

Spadowywuję spać
dobranoc Wam, kolorowych snów![]()
Podczytuję, ale nie mam już siły odpisać.
Króciutko:
Rysica mój starszak ma podobnego Tygrysa ale nie miałabym serca mu zabierać, chociaż już sięraczej pluszakami nie bawi
Przyszedł mój ochraniacz na łóżeczko - zgadnijcie o której godzinie przyjechał kurier? O 22Zadzwonił i oczywiście obudził mi dziecko
![]()

To ja stawiam
Wiecie jak moja mamuśka mnie rodziła o świcie i wybuch właśnie stan wojennyto mamuśka pyta lekarki (w trakcie szycia) co to, a lekarka wojna więc ta pakujcie mi dziecko jak mam umierac to z resztą rodziny :-):-) biedna miała dodatkowy stres
Iwon nie wiem ile Ty, bo u mnie łatwo policzyć![]()

To ja witam się druga ::-)Oj tam pożegnałam się już ale lepiej się witać , w końcu jest już piątek i jestem pierwsza choć raz :-)
Nie mogę zasnąć i do opijania mogę dołączyć woda mineralną - Agus zdrowko!
Wypilam pol piffffka za Twoje zdrowko