Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziękiEDEK: Aga przytulaski nie łap doła- Święta idą. Ja tez wiecznie robię wszystko sama i znikąd pomocy... i czasami muszę się wyżalić tak jak ostatnio na BB. A pół godziny dobre na początek

I dziękuje Bogu, ze mam takiego facecika, a innym mówie stanowczo NIE.Aga 6 h bez przerwy -no no no, zazdroszczęniech ci się przytrafia częściej, a najlepiej co noc
a samotność na pewno ma prawo ci doskwierać, ale przecież masz już swojego najważniejszego faceta na świecie;-) a ten drugi pewnie lada dzień się znajdzie
![]()
Hmmm u mojego T. najbardziej lubię pęcak z suszkami. U mojej mamy barszcz czerwony z uszkami. A u siebie piernik staropolski i rolade bakalową.
A dziś na kolację proziaki i muffinki turboczekoladowe z powidłami śliwkowymi
I piwo sie chlodzikarmi oczywiście.

Nie wiem sama na początku zależało mi pół roku, a to już za 3dniMamuski karmiace uu i jak długo zamierzacie karmić cycem? Moja znowu ma jakiś bunt bo dziś wieczór cyca nie chciała ale butle zjadła.

i jutro nagadam mojemu bratu
wrócił z pracy ze swoją dziewczyną, a ta mega przeziębiona kaszle- smarka, chyba powinna wiedzieć, ze do domu gdzie małe dziecko się tak nie przychodzi.
(żartuje oczywiście ale źdźbło prawdy w tym jest- mam satysfakcję, że jej to przeszkadza), a ogólnie to dlatego że mój dzieć jest fanem cycka no'1 i ja też lubię te nasze chwile... We wszystkim innym może mnie ktoś wyręczyć (choć nikt się nie garnie
) a to może mieć tylko od mamy ;-)