Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Muńka niekapek okazał się faaajny :-)Mały b. ładnie z niego wypił herbatkę i wreszcie się nie krztusił, jak przy butelce. Jeszcze tylko nie kuma, że kubel można samemu trzymać za uszy, ale mamy czas
A my mamy ten niekapek (niebieski ;-)) :
Nuk FC Butelka 150ml DISNEY Niekapek 743.348 (2800972145) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

oby tylko na święta wszyscy byli zdrowi!!
U nas z kolei wsrod znajomych i dzieciakow (no i mnie tez zlapalo wczesniej) jakis wirus zoladkowy panuje. Co do mleczka to nie wiem ile razy dziennie podajesz, ale ja kupilam 2 jak mialam polowe 1 i mi zabraklo - musialam 1 dokupic zeby dalej mieszac. A robilam to: 4 dni 1 miarka nowego reszta starego, nastepne 4 dni 2 marki nowego, reszta starego itd. Wiec moze zacznij powoli mieszac, a unikniesz mojego bledu ;-)
A rano sprawdzalam - jeszcze nie bylo No i mamy pierwszego zeba :-):-) Przekonalam sie o tym jak mlody probowal zjesc moj palecA rano sprawdzalam - jeszcze nie bylo
![]()

gratki!Witajcie znajome i nieznajome
Po długiej nieobecności postanowiłam do Was napisać! Na fb jestem często, a tu chcę powrócić bo zaczęło brakować mi trochę forum
Te co nie na bieżąco: Krzyś 20.12 kończy 6 mies! Na ten moment ok: zębów brak, spektakularnych skoków rozwojowych brak. Jest za to sprytny jak cholera: inteligent Mały mi się trafił: wymusza, próbuje, kokietuje, udaje złego i ogólnie milion min na sekundę - czasem z Mężem myślimy, że ma coś nie tak z emocjami: raz happy raz złość i znów śmiech! Szok! Poczytam Was i może uda mi się Was troszkę poznać.
Mam nadzieję, ze kogę się ponownie przyłączyć?
:-)
Nie daje dziś rady z moją zołzą!!!!!!!! Nie dość, że nauczyła się pełzać do tyłu, to robi podpór do czworakowania i drze się przy tym jakbym ją ze skóry obdzierała!!!!! Spokojna jest tylko na rękach!!!!! Ratunku!!!!!!!!!!!![]()

& żeby szybko się sprawa rozwiązała!

I celebrować to nie śpiąc w dzień prawie w ogóle?