Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zabije go jak boga kocham;-).
a co do ogrzewania to ono dziala tylko bardzo slabo i co najgorsze kiedy chce, nie mamy wplywu kiedy sie wlacza i wylacza
. Jesli chodzi o dol domu to mnie martwi bo tu oprocz kuchni nic jeszcze nie wyremontowane ciagle mam wrazenie ze zatrzymalam sie w czasie lata 70te rzadza moim salonem, jadalnie i holem
. Martwi mnie gora, dopiero co skonczylismy:-( trzy sypialnie i lazienka, korytarz i schody. Wszedzie nowe tynki, wylkladziny aj normalnie wyc mi sie chce........
ten moj leniwiec to wszystko robi tak co by sie przypadkiem nie zmeczyc ;-).Witam się i ja
Na fb już się pochwaliłam i tu się pochwalę mamy już trzeciego ząbka dolną lewą dwójkę, coś nie tak jak trzeba wychodzą jej te zęby ale ważne że wychodzą, na tym nie koniec bo właśnie widzę że są wielkie dwa opuchnięcia na górnych jedynkach wiec mam nadzieje że niebawem się pokażą bo mam dość jej marudzenia.
Dziś wybrałam się na spacer to myślałam że tą moją dziadygę wysadzę z wózka, naprawdę już nerwów brak !!!!!!
Oczywiście nie jestem w stanie Was nadrobić, kurdę kiedy będę miała czas tak jak kiedyś aby usiąść i z Wami poklikać :-szok::-
szok:
zabiję się dziś!!! Właśnie uśpiłam moją Zołzię i co? Zapomniałam wyłączyć dźwięk w telefonie.. i już nie śpi![]()
U mnie właśnie się pieluchy dady nie sprawdziły, wzięłam na próbę od koleżanki i mała ma wszędzie czerwone krostki :-(, a już prawie biegłam aby kupić te co są teraz w promocji, dobrze że jednak spróbowałam najpierw
A no i imprezowe dziecko Ci rośnie, uważaj niedługo przyjdzie i powie Ci "Mamo, wybieram się na imprezę, ale może wcześniej zabierz mnie do ginekologa - chyba, że chcesz być młodą babcią
" 

wiedzieliśmy, że daleko nie mógł odejsć a wcześniej był ze mną w toalecie więc zapamiętał. Jak ja się bałam, że Go ktoś porwał to sobie nawet sprawy z tego nie zdajecie