agaundpestka
Fanka BB :)
gkvip- na fb napisała, ze ok z małą, może i napisze, bo nie chce kopiować.
Witam, dlaczego ja mu tej kaszki nie dałam
Witam, dlaczego ja mu tej kaszki nie dałam

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

). Rzęski trzeba zrobić przed powrotem. W ogóle u mnie też open space, a teraz przyszły 4 nowe osoby jak mnie nie było i ciekawe gdzie wyląduję, bo jakieś rotacje porobili i mojego miejsca już nie ma, tzn. jest zajęte
. Chyba, że boss odstąpi mi swoje biuro 

Iwon nie cztery a CZTERDZIEŚCI tysięcy:-) To się nazywa produkcja![]()
aaa Iwon - Monika ma jaśniejsze oczydalej na żywo są szare, ale na zdjęciach bardziej niebieskie
więc brązowych nie będzie i już się z tym pogodziłam, będą jakieś jasne, ale i tak są piękne bo mają cudny kształt i piękne brwi i rzęsy
także żebyś wiedziała, że już mi przeszło hehehehe

i do tego piszesz 40000 postWitam na 4000![]()
ale to juz nie wazne. Najwazniejsze ze Mia ok.
Dobrze, że za dużo nie naprodukowałyście.
Nie, bo jak zamawiałam to jeszcze nie byłoa zamawiałaś też świąteczną? :-)

Ja też poproszę o przepis tej rolady serowej!A chcę w tym roku zrobić klopsiki rybne w galarecie, też są pycha. Że nie wspomnę o roladzie serowej również w galarecie....mmmmm, pycha.
Gratki! :-)i moge wszem i wobec oglosic i sie pochwalic na tej 4000 stronie ze NIKOS RACZKUJE![]()
Nie łyka wody jak jest na brzuchu?A jeśli chodzi o kąpanie w brodziku - ja mam wysoki brodzik i wody mo leję sporo. Kładę go na brzuch i jest cacy zabawa plus mycie oczywiście.
Czego nie robimy? ;-)a koniec swiata wlasnie Wy sie nie zaooarujecie ?
Serio?A z tym końcem świata to ludzie powariowali kupują zapasy jedzenia, butle gazowe itp :/

U nas był dzisiaj dokładnie taki scenaiusz - obudziła się o 1.30. Zjadła (znowu?), a później chulaj duszo... Udało mi się ją uśpić jakioś koło 3. A nowych zębów brakTak sobie myślę, że chyba jednak G budzi się tak przez zęby, a raczej ich brak... Rozmawiałam z przyjaciółką i jej córcia dokładnie tak samo przechodziła ząbkowanie. Często budziła się w nocy i niekoniecznie marudziła. Po prostu się wybudzała. Czasem 1,5 godziny wariowała u nich w łóżku i u nas jest podobnie od kilku nocy.

Ciekawe kiedy ja wszystko pogotuje

A z tym końcem świata to ludzie powariowali kupują zapasy jedzenia, butle gazowe itp :/