Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To tak jak dla mnie. Ostatnio próbowałam i sie nie daDla mnie płukanka z wody utlenionej lub soli jest nie do przyjęcia- dalej zwracam niż widzę![]()

Później jak już mała zaśnie, bo muszę się skupić...;-)Maćku - odpisz![]()
niestety nic nie wygrałam :-( ale wszystkim głosującym bardzo dziękuję
dziewczyny ale te "ziarenka" były innego koloru niż kupa, ona ciemny brąz a one bladożółte![]()

mam już wszystko poza prezentem dla siebie od teściów...czasu nie starczyło, bo 40 minut stałam w kolejce do kasy w SMYKU
a że sklepy do 21.00, to potem tylko wpadłam do KREDENSU po prezenty dla dziadków i do Rossmanna.

Hej Girls!
Ciut Was nadrobiłam, ale kilka stron zostało jeszcze...
Munka, Ty nie schizuj, ze to opryszczka! Bo ja zaraz zacznę schizować, ze przeze mnie!!!:-( Proszę więc meldować, że to zwykła krostka, która znikła następnego dnia!
MsMickey, no na mnie działa tylko tantum verde...moze apap przeciwzapalnie, ale to chyba Rysica - nasz forumowy lekarz;-) powinna się wypowiedzieć! No i pomysł Aljenki z tą wodą utleniona też wydaje się ok - zadziała odkazająco. I zdrowiej przez Świętami!!!
Iwon, i który pokrowiec w koncu wybrałas? Pisałaś, ze pod koniec roku fryzjer - zmieniasz fryzurkę?
Rysica, super pomysł z tą pcvką!!! chyba wykorzystam, bo u mnie parkiet od samego wejscia i jest juz w coraz gorszym stanie...
Gkvip, dobrze, ze wszystko ok. z Mią!
I to tyle na razie - muszę nadrobić, żeby odnieść się do innych rzeczy.
Nie było wczoraj, bo czasu brak zupełnie...wracam przed 16.00, ale do 19.00-20.00 zajmuje sie nonstop małym, próbując trochę nadrobić starcony czas, a póżniej ogarniam wszystko co nie ogarniete - gotowanie obiafu, porządki, pranie, szykowanie się na jutro, a w trakcie ponowne usypianie małego, bo wybudza się co 30min/1h!!!!!!!!!! chodze na rzęsach! na szczęscie obudził się ostatni raz o 3.30 wczoraj i spał bez przerwy do mojej pobudki o 6.00...2,5h godziny nieprzerwanego snu! Wypas! I juz nie wiem, co mu jest i jak pomóc...faszeruję małego paracetamolem, boboticiem wieczorem + camilia i dentinox na zęby i mimo takiej mieszanki cos cały czas nie pozwala mu spać spokojnie!!!
No i widzicie, ze trudno w takiej sytuacji na czas na bb...
Ps. Piszę ten post z przerwami od jakiś 30-40min i mały wybudził się 2 razy...na szczescie P. wrócił juz z wigilii firmowej i to on małego ogarnia teraz.
hatszept- już powiedziałam McMickey, że tantum verde może
a z tą PCVką to naprawdę zbawienne ;]
jej jak mi się marzy wymiana podłogi!!! mam starą, 30 letnią klepkę, gdzie Szymek deseczki wyjmuje, aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Parowka najlepsza jest z musztardaA tak serio to zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka.
Kurde ja tez musialam na kalkulatorzeA bylam w klasie matematycznej
Moze to od mm? Albo innego nowego jedzonka? Mlody robi rozne kupy (od 2 miesiaca zycia jest na mm) biale ziarenka pojawiaja sie czesto, jest ich wiecej kiedy zje owoce. Sluz tez czasem sie pojawia, zwlaszcza po surowym jablku.
Gkvip a ta szczepionka to w Szkocji jest obowiazkowa? Czy musialas o nia dopytac?
Hatszept kurcze podziwiam Cie. Nie dalabym rady wrocic teraz do pracy. Ugh jak pomysle to mnie ciarki przechodza![]()

No właśnie o takich jasnych ziarenkach mówiła mi pediatra :-).
zaza Ty się przejmujesz, że przeliczyć nie umiałaś miesięcy na lata a ja w ogole nie zaskoczyłam że to o to chodzi...... jednak zaciemnienie umysłu po ciąży jeszcze nie minęło, hahaha.
niespodzianka ja tam wolę parówkę z keczupem))))))))
Kasia szkoda, że nie wygrałaś...
Aylin- czekam na foto.
Jakaś taka zadżumiona jestem... chyba łapię doła.
Zobacz załącznik 524598

Rysica nie wymieniaj. Starą klepkę wychodzącą (wiem z doświadczenia) można załatwić tak: wołasz gości od kładzenia parkietu, oni wyceniają (u nas wycenili na 1,5 tys wszystko) i podklejają tam, gdzie konieczne ( u nas mniej więcej było 50%), potem cyklinowanie, nowy lakier i masz parkiet jak nówka sztukai to za grosze w porównaniu z nowym całkowicie a nawet z jakimiś głupimi panelami. Które przecież są nie do porównania.