Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Awantura byla dzisiaj od 2 do po 3 i pobudka o 5.30. Funkcjonuje wiec w trybie zombie z mlodym obowiazkowo na raczkach. Aaaaaaghhhrrr. A gdzie zakupy? Gotowanie? Sprzatanie? Jak ja mam pisac na bb jedna reka?
medytacjaZauważyłam, że od tego wszystkiego mam dużo mniej pokarmu:-( Potrzeba mi mniej nerwów ale jak to zrobić?![]()

Hello Girls:-)
Hatszept pralka chodzi idzie rana non stop ;-) wczoraj jeszcze pranie puste poszło a dziś powoli odzyskujemy ubrania:-)
Fajnie, że taki szef. Ja jeszcze nigdy nie miałam szefowej, ktora byłaby dla mnie w jakikolwiek sposób pomocna, przydatna, nie mówię o byciu inspiracją czy mentorka ...
Wybrałam się dziś do lekarza, już nie mogłam z tym gardłem. No i mam duomox. Z tej okazji dałam dziś Gosi kleik ryzowy na wodzie gdy już nie mogła usnac a było za wcześnie na cyca po anty. Trochę zjadła, ciekawe, czy ją to przetrzyma trochę dłużej...
Aylin jak już wczoraj pisałam: super:-) a kina zazdroszczę:-)
Mam nadzieję, że uda mi się iść na Hobbita w styczniu:-)
idę robić kolejną inhalację. Lekarka poleciła lozeczka majeranku i sody oczyszczonej. Reakcja mojego Pe: "Pewnie przeczytała to w jakimś 'Poradniku Młodego Zielarza"![]()
książka była wspaniała
a to co teraz napisała, to już szczyt normalnie - ona i jej rodzinka niby taka święta
:-)

To szkoda ze nie do poznania bo bysmy skoczyly na spacer moze![]()
Witamy pierwsi z mega kataremi całą noc walczyłam z małym i fridą
kur... święta idą, chrzest się zbliża więc on nie może być chory,
my juz od 6:30 na nogach z meeega katarem i kaszlem no to pochwalilam ... mlody sie zarazil od meza :| idziemy do lekarza na 8:30 oby to tylko jednak katar a kaszel od kataru .... pliiiiiiisssssssssssss
plus parenascie pobudek w nocy :|
czy są tu jakieś fanki Dody??? bo ja jej nie trawięa to co teraz napisała, to już szczyt normalnie - ona i jej rodzinka niby taka święta
PUDELEK - Doda o matce 13-letniej siostry: "ROZŁOŻYŁA NOGI! Ma, czego chciała!"

nie wiem czy mi młoda w ogóle da się spakować, bo ona teraz to głównie kolanka, rączki a leżeć to najlepiej z nią 

Spokój, skurcze jakby słabsze, chodzimy sobie z M. po pokoju i korytarzu, plotkuję ze swoją położną, która okazuje się być moją sąsiadką z bloku naprzeciw 

Oj, ciężka sprawa 

Chyba powinien już mu się zmienić? Nie pamiętam kiedy K. miał już brązowe..
Wprawdzie korytarz w mieszkaniu też mamy spory i wózek by nie zawadzał, tylko że nie chce nam się codziennie czyścić kół 
Maćku gratki z okazji 6 m-cy :-) Ty już urodzisz za godzinę ;-)

Muńka młoda jak młoda, ale czy MY damy Ci się dzisiaj spakować?
A jesli chodzi o wózek, to my trzymamy przed drzwiami na klatce schodowej, bo mamy sporo miejscaWprawdzie korytarz w mieszkaniu też mamy spory i wózek by nie zawadzał, tylko że nie chce nam się codziennie czyścić kół
![]()

no, ale w szafie gdzie ona śpi mam większość ciuchów, więc jak mam je spakować??
dobra, dobra, jest wiele innych rzeczy!!
Już przec zaczynam ;-)
dziś mój małż wraca i będę go miała trochę dłużej ciekawe ile kłótni będzie taki standardzik u nas
no i dla wszystkich chorych i przeziębionych dużo zdrowia