reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

zaza - ja bym się nie zgodziła... I miała to na piśmie. Jakby ją z tego powodu zwolnili to by mogła z tym iść do sądu pracy
wiem, ja też bym nie popuściła, ale u nas większość dziewczyn trzęsie portkami i się na wszystko godzą :/

MsMickey Muńka szerokiej drogi wam życzę, bo zapomniałam wcześniej :zawstydzona/y:

Hatszept koniecznie w przyszłym roku musisz się zbuntować

a ja chyba zrezygnują z UU... wczoraj umierałam już z głodu i zjadłam kanapkę (wcześniej sćiągnęłam z niej ser, ogórka i pomidora, została wędlina i sałata) i dopiero w połowie poczułam, że jest z masłem, no i mały cała buźka i brzuszek obsypany:-( chyba brakuje mi już sił na tą dietę, a tym bardziej, że alergolog zalecił odstawianie powoli, więc chyba jednak to ten czas... trochę mi smutno:-(

reklama
zaza to masz przechlapane ja już wszystko jem :-D mała sobe jedynie popurta i ok
no to się pochwale choinka stoi piękna ;-)
mąż dziś cały dzień z małą ha ha ja jedynie służe cycem mały jajecznice zrobił no to pomagają mi dziś ja górę domu sprzątałam i teraz trochę na dole jutro reszta no nic że niedziela no ale kiedy to zrobić jak już gotować trzeba aj tak musi być i już

Hej, melduję się zatem ;)

Starszy dzieć pojechał właśnie do dziadka i mamy luz do poniedziałku ;-)

Hatszept manicure, fiu, fiu :-p Ja idę 28-go i założę sobie znowu pazury żelowe. Jakoś mi się tak zatęskniło ;-)

Zaza i tak długo go karmiłaś :tak: Ja myślę, że nic na siłę. Bez sensu żebyś się męczyła. Ja też już nie karmię małego za wiele - je w nocy, po południu, a rano niewiele. Jakoś nie chce. W ogóle zauważyłam, że woli z butelki, więc często odciągam i tak mu podaję. Przynajmniej nie jest głodny za godzinę.

a mój dzieć usnęła, mój K pojechał po skrzynkę browara i na zakupy :-):-D
kurde 27 idę na usg cucków boję się jak cholera

dałam dziś małej zupkę z gerbera ryba z ziemniakami i natką pietruszki normalnie odruch wymiotny miała :-(, także skończyło się na tym że zjadła może z 60 gr zupki i wypiła z 100 ml soku

Hoł hoł hoł !!!

Od 13.00 jestesmy u teściów :biggrin2: jak zawsze cudowny klimat u nich panuje - wielka choinka w salonie a na niej zawieszona bombka z imieniem Gabrysia, pokój Gabi ozdobiony, pachnie wypiekami, no i ktoś w końcu zrobił mi obiad :-p:-p Dziecka nie poznaję, bo kula sie po całej podłodze, podnosi pupę!! widać, ze klimat jej sprzyja.

wiem, ja też bym nie popuściła, ale u nas większość dziewczyn trzęsie portkami i się na wszystko godzą :/

MsMickey Muńka szerokiej drogi wam życzę, bo zapomniałam wcześniej :zawstydzona/y:

Hatszept koniecznie w przyszłym roku musisz się zbuntować
a ja chyba zrezygnują z UU... wczoraj umierałam już z głodu i zjadłam kanapkę (wcześniej sćiągnęłam z niej ser, ogórka i pomidora, została wędlina i sałata) i dopiero w połowie poczułam, że jest z masłem, no i mały cała buźka i brzuszek obsypany:-( chyba brakuje mi już sił na tą dietę, a tym bardziej, że alergolog zalecił odstawianie powoli, więc chyba jednak to ten czas... trochę mi smutno:-(

ojjej, współczuję tej alergii...moja kuzynka też tak miała ze swoim małym i po 3 miesiącach zrezygnowała z karmienia. Uważam, że i tak długo wytrzymałaś, więc może faktycznie już czas. Ty też musisz dostarczać swojemu organizmowi potrzebnych składników. Wiem, że nie będzie to łatwe, ale mocno 3mam kciuki!!!!!

No i chciałam więcej napisać, ale podano do stołu :-) u moich teściów non stop się je... ddooooooppppaaa urośnie!!! ;-) ale co tam, święta idą!!!

Ostatnia edycja:
Muńka - ale fajnie! Strasznie miło się czyta takie posty :D Widać jak bardzo się cieszyli na Wasz przyjazd :D aż się serce raduje :D

zaza - współczuję alergii... Biedny będzie miał przechlapane, dopóki mu nie odpuści... Bardzo długo karmiłaś, bardzo!!!

Ostatnia edycja:
Basen bardzo udany :) Niestety niunia spała przez niego dziś tylko 2 x po 45 minut. Efekt taki ze ledwo na oczy widzi. Ale szaleje.

Wpadła moja mama wiec wyskoczyliśmy z T. na szybkie zakupy a mamcia realizowała się jako babcia.

Hatszept - a ja lubie piec. I wole niz bawić się w rybe w galarecie. Ja pieke piernik, pierniczki (ale jako prezenciki), sernik i bakaliowiec. Z czego piernik juz upieczony - przełozyc zostało go powidlami. Pierniczki - ciasto czeka w lodówce - bedę wycinac jak dziecia połoze. Bakaliowiec - bakalie pokroić mi zostalo i wszystko łącznikiem połączyć i sernik - sam się prawie robi. Powrzucać w odpowiedniej kolejności :)

No i ubrac choineczke :)

znowu sie rozpisalyscie a tu sobota :p

ja dzisiaj wysprzalam cale mieszkanko w koncu, a mezu zajmowal sie mlodym ... troche odpoczelam tym bardziej po nocy, pobudki co 15-30 minut az do 3 nad ranem potem pobudki 4 5 6 i za 7 jedzonko z nadzieja ze jak go poloze to pospi do 8 a moze 9 a moje marzenia skonczyly sie pobudka 7:20 i chec do zabawy :| jeszcze jest marudny od nosa i czsami kaszle ale zdecydowanie idzie ku lepszemu odpukac

Rysica dawaj dawaj zdjatka :) i coz to sie podzialo z Monia? jak kolejne drzemki ?

Hatszept fajna taka duza wigila i forum zdecydowanie wciaga ale pozytywnie :D wyslij moze po kawaleczku ciasta :p ale bym zjadla jakies ciacho :D

Siula fajna nocka oby kolejna taka sama

Zaza wspolczuje tej alergi ale przejdzie byleby teraz jak najmniejsza styczosc z alergenem, a na jakim mleczku bedziecie ? no i nie masz co sie winic ze nie bedziesz juz karmic ja bym chciala karmic tak dlugo jak Ty

MsMickey mam nadzieje ze juz szczesliwie na miejscu :)

Muńka fajnie ze juz jestescie u celu podrozy i ze taki nastroj panuje :)

Alijenka chyba jej cos nie posmakowalo :) ciekawe co

Iwon to Ci maly sie ladnie w nocy nauczyl spac :D:D

reklama
uff

Monika śpi, Szymek kończy jeść kolacje, zaraz go wrzucę do wanny, mąż już wraca to mu pościeli i ... nie wiem co będę robić. Nie ma co kuchni sprzątać, bo mąż i tak jutro ufajda wszystkim... Chyba łazienkę umyję, aaa i poprasuję ubrania na święta, takie w gości, Szymek będzie w białej koszuli i beżowych spodniach i kamizelce od garniaka :D Dostałam po synku koleżanki - raz założył na wesele, więc wygląda jak nowe dosłownie :p
a najlepsze jest to, że chrzczony był też w takim podobnym! :p tylko spodnie miały fakturę w pasy i były ocieplane, teraz będzie miał zwykłe :p

Kasieńka, zdjęcia wrzucam i w suwaczek i w galerię, ale tu chodziło o zdjęcia które zrobię przez święta :D też je wrzucę :p
następna drzemka już ok! zasnęła w chwilkę

Ostatnia edycja:
Do góry