Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak możesz tak bezwstydnie się chwalićMnie aż zazdrość ścisnęła jak to przeczytałam.
Moje maleństwo ani śni przesypiać nocki... Po co? Śpi od 2 godzin i już obudził mi się 2 razy więc wiem, jak będzie raszta nocy wyglądała...

Na wszystko brakuje mi czasu.

NIe liczę ostatnich 2dni bo ma katar, a tak od kiedy je kaszkę i nauczył się "sam" zasypiać jedna pobudka około 1-2ej i ciągnie cyca z 3min, a potem około 6-7ej cyc i już takie czujne spanie do 8-9tejdziś do 9:30
![]()
Taki luksus mam od około 10dni nie codziennie, ale jest dobrze![]()
Zartuję oczywiście. Dziś np. mąż wrócił w nocy z pracy i mówił że nosił dziecko pół godziny na rekach bo się darł a ja sie nie obudziłam
Wydawało mi się, że zawsze słyszę a tu proszę...Jestem po prostu wykończona i chyba go z tego wszystkiego wywalę od siebie do łóżeczka.Pamka - ja po urodzeniu Alinki musiałam zmienić wszystkie kosmetyki (krem, pod oczy, itd.), bo mnie wszystko uczulało. Teraz jest OK.
A co do nocek... nie chciałabym Cie wkurzać, ale Kubula tez śpi cała noc (od początku), co prawda zmieniły mu się godziny zasypiania i budzenia się, ale nocka jest spoko.
No i jak tu mieć ciepłe uczucia do bliźnich z okazji zbliżających się świąt jak takimi "nowinkami" nas zasypują;-)

Zazdroszczę tych nocek- ja po nocach modlę się by ktoś mnie dobił i zastanawiam się jaki lek usypiający dziecku podać by spało a innej krzywdy mu nie zrobił.

Wiecie co my jesteśmy rodzina patologiczna- moje dziecko już dopuszcza się przemocy wobec mnie. Przy każdej okazji ciągnie mnie za włosy a po nocach leje po twarzy. Mojego D kopie po buzi prawie każdego ranka- Mały Terrorysta normalnie...aż boję się myśleć co dalej skoro już aż tak nam wlazł na głowę.