Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ale ja właśnie choineczkę chciałam dokładnie obejrzeć
.
o 15.00 zasiedliśmy do stołu i o 17.30 pojechaliśmy do moich. Siorka ubrała synka w strój mikołaja i wyglądał cudownie!!! wszyscy czekaliśmy w pokoju a on tuptał w tym stroju do nas trzymając się za palce taty (powoli zaczyna stawiać pierwsze kroki :-) ) Wspaniały widok!!:-) Potem wpadło jeszcze kilka osob z rodzinki i jak zawsze było głosno i wesoło, a Gabi grzecznie spała.ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT
mała śpi ja w piżamce więc lajcik
no moja mała dziś sześć miesięcy kończy:-) ale zleciało
Troche spoznione ale WESOŁYCH ŚWIĄT![]()
nie bylo nas na wigilie na BB i tak minelo pol roczku Nikosia![]()
Wigilia u moich rodzicow dzisiaj w podrozy do domku a jutro u tesciow,
z prezentow dostalsmy interaktywny domek muzyczny, klocki duze dresik, ksiazeczke i od rodzicow mase zabawekale to sie nie liczy
![]()

siula i Kasienka spóźnione sto lat dla waszych dzieciaczków!!!!
Sergiuszek dzisiaj skończył pół roczkutaki jest już duży ten mój łobuziak;-)
Najlepszego!Sergiuszek dzisiaj skończył pół roczkutaki jest już duży ten mój łobuziak;-)

O ja! Ale hardcore z tym jedzeniem!

Widzę szydełkowe ozdóbki.Na pewno nie jest tak źle! Sami zawsze się gorzej postrzegamy niż otoczenie.Chrzciny udane A był bardzo grzeczny, ale jak wgrałam teraz zdjęcia i się zobaczyłam to dosłownie rozpłakałam sięjednym słowem masakra:-
-
-(

A nie Ty miałaś zrobić badania pod katem tarczycy? Tarczyca moze miec gigantyczny wpływ na wygląd.
;-) ale też dające otuchę, ze może być lepiej...Ależ zapraszam!Rysica to ja tez wpadam na kurs makijażu razem z Hatszept. Moja mała też ma tego motylka gryzaczka z FP i bardzo go lubi.
Troche spoznione ale WESOŁYCH ŚWIĄT![]()
nie bylo nas na wigilie na BB i tak minelo pol roczku Nikosia![]()
Wigilia u moich rodzicow dzisiaj w podrozy do domku a jutro u tesciow,
z prezentow dostalsmy interaktywny domek muzyczny, klocki duze dresik, ksiazeczke i od rodzicow mase zabawekale to sie nie liczy
![]()
100 latSergiuszek dzisiaj skończył pół roczkutaki jest już duży ten mój łobuziak;-)
No proszę jakie rozszerzanie dietyHej
Maly mój juz zdrowszy ale ja chyba zlapalam grypę i mam gorączkę:-\ co tu zrobić żeby janek nie zlapal??? Daje mu nurofen dla dzieci w syropie i wit c....
Msmickwey wspolczuje akcji wigilijnej!
Pamka wspolczuje teściowej. My mojemu pojechalismy w wigilię rano kupić krzeselko. I takmial dostać a przynajmniej siedzial z nami:-) a nauczyl się siedzieć w sama porę dwa dni temu :-) :-) :-)
Aylin ale poważnie wszyscy z jednego talerza jedliscie? :-) ja nie lubię wigilii u teściowej bo zawsze zmusza kogoś do czytania pisma św, a w trakcie kolacji jedyny temat to polityka i jaki ten Kaczyński i Rydzyk biedni a unia taka zla. Ja tylko przewracam zawsze oczami i jak najprędzej wstaje pod stoku bo poni tak mogą do późnej nocy
Mój maluszek do stal garnuszek, taki paliczek na kolka, sweterek, ksiazeczki, zrafke przytulanke i cala serie książek o mumi nkach. Już nie mogę się doczekać aż będziemy czytac
Aaaaa no i zjadl oplatka popil kompotem z suszkow (lyczka mu dalamA dziś ran po zjadl kromke chleba i sprobowal gorzkiej herbaty. Smakowala mu. Siedzenie przy jednym stole rozwija go kulinarnie:-)
aga - ja miałam tak samo na zdjęciach z chrztu!!! Zarówno chrztu Szymka jak i chrztu Moniki....Zaza, Siula i Kasienka najlepszego.
Chrzciny udane A był bardzo grzeczny, ale jak wgrałam teraz zdjęcia i się zobaczyłam to dosłownie rozpłakałam sięjednym słowem masakra:-
-
-(