Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej hej ale dzisiaj w nocy miałam koszmary...
Kurcze jutro USG chyba powoli łapie mnie stresik...
Chociaż z drugiej strony już nie mogę się doczekać.. :-)
Maćku tell me more Czuję, że w mam dodatkowe powieki ;D A zmiana dziś 13.30-21.30 oł jeeeeeeeeeeeee! LITOŚCI! KAM, ale Ci fajnie z tym usg Pamiętaj o zdjęciu tym razem...chciałabym zobaczyć to cudo!
Tym razem napewno będę miała zdjęcie bo ide na usg do innej przychodni niż moja gin przyjmuje
Ale się stresuje kurcze chociaż wiem że wszystko jest ok to i tak jakaś taka adrenalina jest
Kam może to nie stres...to ekscytacja!!!!!!!!!!!!!
U mnie przepis na obiad o 8.45! Wstać 3.14...poleżakować do 3.35...poczuć głód...zjeść śniadanie o 3.55...ugotować kapuśniak...upiec żeberka...zgłodnieć...zjeść obiad o 8.45! Mąż na święta to mnie chyba poda w sosie własnym ;D
Witam, już po wizycje ale niestety nie po USG, miałam tylko badanie ginekologiczne, usg mam zrobić dopiero za 2 tygodnie ech.... a ja się tak napaliłam, ze zobaczę dzisiaj fasolkę
naszczęsie wszystko jest ok, śluz, macica, ciśnienie, więc odmierzam czas do usg:-).
Miłego dnia z tylko dobrymi informacjami
gdzie ta xdorota! caly czas sie zastanawiam co tam u niej..
carla może i masz rację
ja kilka dni temu ugotowałam cały gar kapuśniaku i jadłam go caly dzień
niezla jesteś przed 9 obiad zjeść
Dziewczyny czy któas z Was myśli o pójściu do szkoły rodzenia? Bo ja osobiście uważam, że szkoły rodzenia to tylko wyciąganie kasy od kobiet Myślę że to kompletnie nie ma sensu To tylko moje zdanie a jakie jest Wasze na ten temat ?