reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Młodak, dzięki :) dziś królowały kucyki :)
DSCF4365.jpgDSCF4379.jpgDSCF4381.jpg

reklama
kifsi moja mała przed chwilką mi tu też laptopa atakowała i zaczęła zajadać papierowy notesik hmmm troszke tego papieru nasiąkniętego zjadła mam nadzieje że jej nic nie będzie :p

mój ostatnio odkrył ,że książeczki można zjadać :-) zanim zauwazyłam coś skubnoł i nic mu nie było :tak:
ja bez auta to jak bez ręki , zwariowałabym na tym odludziu :tak: z małym jeżdże od 3 tygodnia jego życia , fotelik z tyłu :-)

kleik do mleka, ile wy go dajecie? łyżkę? łyżeczkę? jakie-ryżowy czy kukurydziany?
kukurydziany - 3 miarki na 210 wody a ryżowy 2 miarki na 210 wody

Czy Wasze maluchy robiąc kupkę stękają, natężają się bardzo i robią się czerwone???? normalnie moja to ostatnio jakby rodziła, a kupa wcale nie jakaś zatwardziała:-)
o i to jak :-) i też bez zatwardzenia :-) a pobił sam siebie jak z pozycji na czworaka podniósł pupe do góry ,nogi oparł na palcach i zaczął produkcje kupsztala robiąc się cały czerwony :-D widok bezcenny :-)

dziewczyny a jak dajecie ten chleb to wam sie dzieci nie krztusza??? :confused: mojemu daje taka dluga skorke, ale on ja tak dziaslami mieli ze zaraz mu wiekszy kawal odpada i zostaje w buzi. i zaczyna sie krztusic, musze mu wyciagac to palcem. wiec ja mam mega stresa jak daje mu skorke, a uwielbia :dry:

u nas sprawdza się piętka :-) nie krztusi się , potrafi memlać ją z 20 minut , chrupke kukurydzianą pochłania w ekspresowym czasie :-)

Zobacz załącznik 529005 A ja się pochwale jeszcze moim dzisiejszym wypiekiem...;p pierwszy raz robiłam i wyszły!!!:))))

Dobra to ja lece do mojego brzdąka, bo coś się przebudza, a tego bym nie chciała:D Dobranoc dziewczynki!

osz ty , ja tu się dietuje a tu takie pyszności :no: aż mó brzuchol się odezwał :zawstydzona/y:

rysica - super makarony :-) ślicznie wyglądają :tak:

kasieńka - fajnie ,że dziś lepiej w żłobku :tak:
młodak - bidulek , ale dobrze że nie swędzi :tak:

zapomniałbym - sto lat dla okrągłych miesięczniaków !!!!!!

Ostatnia edycja:
Rysica bosko w tych dwoch kucykach w jednym tez ale ja zawsze lubilam dwa :p no i pokoik sliczny :D

Mlodak a jaki odstep wtedy jak daje raz to raz to ? tez te 4 godziny ? i dobrze ze nie swedzi bo jeszcze jakby zaczal to drapac to by bylo

Agaundpestka widocznie szybko spi :D:D:D

a kupe to moj ostatnio na stojaco robi :| chyba zaraz nawet jesc zacznie na stojaco

Dzięki Dziewczyny :D

Kasieńka - u Szymka też zawsze się od gorączki zaczynało zawsze wszystko, co mnie wkurzało, bo ani lekó podać bo jakie? Ani nie wiadomo co, a teraz jak starszy to zaczyna się na przykład pociąganiem nosem, to ja już wiem, że mam mu dać sinupred i Elofen, nasmarować maściami, żeby na oskrzela nie zeszło, jestem przygotowana na gorączkę...

Kifsi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D tak to jeszcze nie widziałam, żeby jakiekolwiek dziecko robiło :p

Dziewczyny jak przyrządzacie kaszę jaglaną? Do zupki? ile tej kaszy i jak długo gotować? Wstyd,ale nigdy nie miałam doczynienia z tą kaszą:(
Może jakieś przepisy?

Rysica Monisi ślicznie w kucykach:)

Rysica u nas choroba od katarku zawsze byla ... tzn zawsze raz co mial sam katar no i ostatnio co katar byl i kaszel ale goraczki nigdy nie mial i jakos nie wierze ze to cos wiekszego niz zeby czy trzydniowka, a najbardziej mi to na zeby idzie bo on po prostu wsciekly jest z tego powodu gryzie wszystko i slina mu kapie tak ze ze szklanke w ciagu godziny by uzbierac ... ale moze sie myle mam jednak nadzieje ze nie ... a ta temp 39 to cos mi sie wydaje ze mam felerny termometr bo zaczelam pozniej mierzyc rteciowka i wychodzilo max 38,5 a na tym dousznym 39,1 ... jakos rteciowce bardziej wierze, teraz tez mierzylam rteciowka i bylo 37,9 a tym dousznym 38,5

reklama
Do góry