Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kifsi moja mała przed chwilką mi tu też laptopa atakowała i zaczęła zajadać papierowy notesik hmmm troszke tego papieru nasiąkniętego zjadła mam nadzieje że jej nic nie będzie![]()

z małym jeżdże od 3 tygodnia jego życia , fotelik z tyłu :-) kukurydziany - 3 miarki na 210 wody a ryżowy 2 miarki na 210 wodykleik do mleka, ile wy go dajecie? łyżkę? łyżeczkę? jakie-ryżowy czy kukurydziany?
o i to jak :-) i też bez zatwardzenia :-) a pobił sam siebie jak z pozycji na czworaka podniósł pupe do góry ,nogi oparł na palcach i zaczął produkcje kupsztala robiąc się cały czerwonyCzy Wasze maluchy robiąc kupkę stękają, natężają się bardzo i robią się czerwone???? normalnie moja to ostatnio jakby rodziła, a kupa wcale nie jakaś zatwardziała:-)
widok bezcenny :-)dziewczyny a jak dajecie ten chleb to wam sie dzieci nie krztusza???mojemu daje taka dluga skorke, ale on ja tak dziaslami mieli ze zaraz mu wiekszy kawal odpada i zostaje w buzi. i zaczyna sie krztusic, musze mu wyciagac to palcem. wiec ja mam mega stresa jak daje mu skorke, a uwielbia
![]()
Zobacz załącznik 529005 A ja się pochwale jeszcze moim dzisiejszym wypiekiem...;p pierwszy raz robiłam i wyszły!!!)))
Dobra to ja lece do mojego brzdąka, bo coś się przebudza, a tego bym nie chciałaDobranoc dziewczynki!
aż mó brzuchol się odezwał 

o i to jak :-) i też bez zatwardzenia :-) a pobił sam siebie jak z pozycji na czworaka podniósł pupe do góry ,nogi oparł na palcach i zaczął produkcje kupsztala robiąc się cały czerwonywidok bezcenny :-)

tak to jeszcze nie widziałam, żeby jakiekolwiek dziecko robiło Jak warzywka są już miękkie to wsypuję na oko, albo gotuję osobno około tyle co ryż. Jest naprawdę dobraDziewczyny jak przyrządzacie kaszę jaglaną? Do zupki? ile tej kaszy i jak długo gotować? Wstyd,ale nigdy nie miałam doczynienia z tą kaszą
Może jakieś przepisy?