• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

bry

nocka paskudna pobudki co chwila goraczka schodzi po leku ale znowu sie pojawia sie ok pol godziny przed koncem 4 godzin od podania, oczywiscie zlobek odpuszczony, mlody niby chetny do zabawy ale slaby teraz dalej spi a pobudke mial o 7

Hatszept fajnie ze nocki lepsze :) oby jeszcze sie poprawily :)

MsMickey moze jednak wkleisz tutaj :)??

Maćku o ktorej padla ?

ide spac bo padam

reklama
Sunshine oczywiście kasza dla Antosia:)

Dziś próbuje mu ugotować zupkę z kaszą jaglaną .

My wczoraj wzięliśmy ostatni zastrzyk. Byliśmy u kontroli, jeszcze Antek ma brać syropki i w piątek jeszcze raz do kontroli. Lekarz mówił,że panuje bezobjawowe zapalenie płuc u dzieci a on jest malutki i lekarz musi mieć pewność,że Antek jest wyleczony w 100%.

I ząbki u nas poszły jak szalone:). Pierwsze 2 jak pamiętacie wyszły mu jak tylko skończył 3 miesiące i później cisza do teraz przez tydzień wyszły 3 i następne są w natarciu :)

Przepis na Bułeczki maślane | Śladami Słodkiej Babeczki dziewczynki tutaj macie link do tej strony z babeczkami:)))

Kifsi - ja też próbuje przejść na diete, ale jakoś nie wychodzi:D A przydałoby się bo brzuch to już mi niedługo ziemi dostanie:/ Ehhh...jakoś nie mam mobilizacji...

ViolaPop - a jakie mały ma dolegliwości...? Moja ma katar, wcześniej trochę pokasływała, ale brała flegamine i jej przeszło...aż mnie przestraszyłaś tym bezobjawowym zapaleniem pkłkuc..:/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej
Butterfly dzięki za linka :-)

Kasienka nie ma problemu wrzucę tutaj:-)

Delwer o parę metrów??????!!
Ja pierdziu ma facet parę! A scena z Weronika słodka (to wchodzenie do łóżka brata:-):-):-) )

dzień dobry :-)
u nas nocka niezła bo jedna pobudka na smoka ale rano już koło 6-6:30 pobudka :sorry: na 12 idziemy kontrolnie do pediatry żeby się wymierzyć itp.

kasia.natka mowisz o tym smoczku z maskotka? sprawdzilam na allegro, fajny. tylko strasznie drogi, a mojemu juz probowalam 4 rodzaje smoczkow i zadnego nie chce. a jak kupie taki za 7 dych i odrzuci? on ma jakis problem ze ssaniem chyba ale mam wrazenie ze smoczki uspokajacze go kompletnie nie interesuja. moze sprobuje jednego przywiazac do maskotki... moze to jest pomysl
to chyba nie o tą maskotkę chodzi :eek: tylko o sam smoczek - kształt, materiał itp. a drogi bo przeważnie z USA ale widziałam na allegro że chyba avent ma trochę tańszy i bez maskotki

witam
u nas szalona noc za nami. Maly tak sie taczal i przewracal ze przesunal lozko o pare metrow...a zasnal na brzuchu potem przekrecil sie na bok a na plecach tak podrzuca nogi ze az wyrko podskakuje
weronice snily sie smoki wiec sie bala i spala z nami
o czwarte stwierdzila ze pora wstawac,zapalila lampke i weszla do rafala lozka.....ech nie ma co dzisiaj to sie wyspalam....cale 5godzin a dla tych babli nic,oczy jak pieciozlotowki,oni sa wyspani
o paę metrów?? on ma turystyczne łóżeczko na kółkach??? z Weronika dobra :) i co razem spali do rana??
bry

nocka paskudna pobudki co chwila goraczka schodzi po leku ale znowu sie pojawia sie ok pol godziny przed koncem 4 godzin od podania, oczywiscie zlobek odpuszczony, mlody niby chetny do zabawy ale slaby teraz dalej spi a pobudke mial o 7

ide spac bo padam
Kasieńka współczuję!!! Zdrówka dla Nikosia a Tobie dużo siły! idźcie do lekarza, może gardło albo ucho? Przy takiej gorączce lekarz powinien go obejrzeć...

Sunshine oczywiście kasza dla Antosia:)

Dziś próbuje mu ugotować zupkę z kaszą jaglaną .

My wczoraj wzięliśmy ostatni zastrzyk. Byliśmy u kontroli, jeszcze Antek ma brać syropki i w piątek jeszcze raz do kontroli. Lekarz mówił,że panuje bezobjawowe zapalenie płuc u dzieci a on jest malutki i lekarz musi mieć pewność,że Antek jest wyleczony w 100%.

I ząbki u nas poszły jak szalone:). Pierwsze 2 jak pamiętacie wyszły mu jak tylko skończył 3 miesiące i później cisza do teraz przez tydzień wyszły 3 i następne są w natarciu :)
Wow szalejecie z ząbkami :) A jak Antoś to znosi?? coś czuję, że i u Moniki się niefługo ząbki pojawią, ona też miała pierwsze jak miała 3,5 m-ca czyli dość wcześnie, więc pewnie czas niedługo na następne... Szymek tak miał, że wyszły mu dolne jedynki jak miał 4,5 m-ca a reszta jedynek i dwójki jak miał niecałe 8 i też w krótkim czasie :) No i powrotu do zdrowia!!!

Przepis na Bułeczki maślane | Śladami Słodkiej Babeczki dziewczynki tutaj macie link do tej strony z babeczkami:)))

Rysica, Monika wygląda przepięknie w tych kucykach;) słodziak!!!!
MsMickey prosze bardzo;)

dziękuję :*

U nas nocka ok, ja już po kawce, ale Monika marudzi i nie chce się wybrać na drzemkę................

hej :-)

kasieńka , delewer - współczuje nocki :-(

ja o dziwo się dziś wyspałam :-) aż mi głupio pisać , ale po ostatnich kilkunastu nieprzespanych to w szoku jestem :szok: młody zaczął się wiercić około 23 i już myślałam no to po spaniu , ale jakoś pokwękał , postękał i zasnął i spał do 4 :szok: potem butla i pobudka o 7 - ale to mój Ł go rozbudził bo zaczął się tłuc w kuchni :wściekła/y: choć może to i dobrze bo w planach przestawienie się na wstawanie właśnie o tej 7 :tak:

butterflay- ten sam problem i powód diety , mega ogromniasty brzuch :wściekła/y: ja dziś 3 dzień diety :tak: małż dietuje się ze mną więc nie jest żle bo oboje się pilnujemy no i obiadu nie musze robić podwójnego tylko razem jemy dietetycznie :tak: niestety nie oszukuje się ,że brzuchol mi spadnie wraz z kg , niestety musze zacząć ćwiczyć a tak tego nie lubię :-) ja z tych leniwych , do tej pory niewiem jakim cudem ta 5 z wf miałam :-D

wow ile zębów :)

Kaszki jaglanej ja już nie biorę blenderem dzięki temu mały uczy się nie tylko miazgi.

U nas nocka w sumie ok 3-4pobudki :)
Zdrówka dla wszystkich cho-raczków, my musimy się trzymać, bo za tydzień szczepienie mamy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry