Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powiem szczerze, że gdybym wczoraj nawet widziała tego włamywacza to pewnie bym nie zareagowała, bo nie pomyślałabym, że to włamanieU nas też grasowali tacy i to o 13tej w południe, ale na szczęście wpadli- ponoć po 3mieszkania nawet dziennie pędzlują, a najgorsze to, ze sąsiedzi nie reagują na żadne hałasy. U nas wczoraj w piwnicy było włamanie, ale na szczęście nic nie ukradli.
Ponoć wszedł frontowymi drzwiami... I to się tyczy również pozostałych mieszkań - przed kilkoma laty wybudowali nam pod samym nosem stodołę wielorodzinną. Jest tak dość spora rotacja mieszkańców, więc nigdy nie wiadomo kto swój a kto obcy 
Co tu się dzieje??????
Dziewczyny co kupujecie na Dzień Babci ?? Moja mamuśka jest dla nas takim wsparciem, ze szukam jakiegoś fajnego- pomysłowego prezentu.

z SOS nie musiałam korzystać bo pamiętałam jak pisałyście wcześniej co trzeba kupić na katarZdrówka! Polecam ściągę z naszego wątku "SOS" jeśli chodzi o zakupy w aptece
Ale pod jakim względem lepsze? Bo jeśli chodzi o smak to te domowe o niego lepiej smakują ;-)

mojej czasami się powie "dziadzia"mlody gada "tata albo dada" bo strasznie przy tym skrzeczy i ciezko zrozumiec
ja tak samo mam dziś już 3 raz podchodzę do tego co właśnie piszęnajgorsze, że przeczytanie tego co naskrobalyście zajęło mi kupę czasu i jak już się wzięłam za odpisywanie to młody skrzeczy :/ dlatego tak ogólniej odpowiem -wybaczcie mi![]()

zdrówka życzęPamietam te czasy kiedy moglam zrobic 10 serii brzuszkow po 20Kiedy to bylo
Fajnie, ze L tez na diecie. Moj wpierdziela (tez L btw) jak dziki, a nie tyjeI jeszcze pochlania kilogramy slodyczy. A ja sobie pozwole na troche wiecej i od razu dupka sie okragla robi.
Mlody obudzil mnie wrzaskiem o 23. Ale to tak sie zanosil, ze az ochrypl - dostal kataru. Psiknelam, sciagnelam - poszedl spac. Po 15 minutach to samo :-( Wygonilam L na kanape, mlodego wzielam do siebie. Niby juz nie krzyczal i nie zatykal sie, ale nocka do doopy, bo caly czas nasluchiwalam. Biedne te nasze dzieciaczki, chorobska sie ich imaja![]()
właśnie dużo lekarzy mówi że przy katarku to spacerowaćNo my już po wizycieNa szczęście wszystko jest okej
A katarek może się jeszcze troche utrzymywać... zalecenia: Spacery i wietrzenie pokoju
![]()
upssssssssssss no tak przecież już trzeba obchodzić dzień babci i dziadka, Aga dzięki za przypomnienieDziewczyny co kupujecie na Dzień Babci ?? Moja mamuśka jest dla nas takim wsparciem, ze szukam jakiegoś fajnego- pomysłowego prezentu.

Biedactwo :-(U mnie ciężki dzień :-(
Niuśka już zasnęła ale nie wiem na ile bo katar ja męczy strasznie, właśnie zapodałam jej kropelki i dodatkowo nurofen bo normalnie górne dziąsła ma takie czerwone że szoook
A taką miałam nadzieję że ją to ominie i starałam się nie wychodzić do ludzi łaziłam na spacery w pobliżu domu i lasu i masz Ci baba placek nie udało się![]()

PrzysiadówHej, hej
Maćku gratuluję brzuszków i samozaparcia![]()

Co tu się dzieje??????
Dziewczyny co kupujecie na Dzień Babci ?? Moja mamuśka jest dla nas takim wsparciem, ze szukam jakiegoś fajnego- pomysłowego prezentu.