reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Wczoraj wieczorem zdecydowaliśmy się z mężem na wypożyczenie w TV "Igrzysk Śmierci" :-) więc już Was nie doczytałam, bo poszłam potem od razu spać.

Dzięki za info o podgrzewaczach!!:-)

maćku - super oferta w Citeam, chyba skorzystam:-)

KlusiaM - &&&&&&&&&&&&&&&&&

Byłam dziś na zakupach i potem walczyłam z jedzeniem G...mam naprawdę powoli dość. Spróbowałam zmienić łyżeczkę i dałam jej normalną jaką my używamy, tylko taką malutką, no i początkowo jadła lepiej, ale potem znów prychanie, plucie, gadanie i jeszcze doszło walenie mnie po ręce i odsuwanie jej od ust!!!!

Z mlekiem też dziś kiepsko i zastanawiam się czy może butelki jej nie pasują:confused: ale cały czas mam te same...Ehh....opadłam dziś z sił przez to wszystko!!!

reklama
Muńka ten podgrzewacz sisibabycare na allegro jest prawie w tej samej cenie :)

a z jedzeniem małej też tak mam że nagle zaczyna klepać mnie po ręce i wszystko co na łyżeczce ląduje na niej :szok: już mam kilka body do wywalenia bo się nie udało sprać, tylko że moja ani zupek ani deserków

a nam odbiło i dziś najprawdopodobniej będziemy mieli nowego laptopa Acer Aspire V3-771G i5-3210 8GB 1TB GT630M W8 - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD, kuźwa na ciuchy mi szkoda a tyle kasy na lapka się wydaje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! porycie na maksa

Muńka ten podgrzewacz sisibabycare na allegro jest prawie w tej samej cenie :)

a z jedzeniem małej też tak mam że nagle zaczyna klepać mnie po ręce i wszystko co na łyżeczce ląduje na niej :szok: już mam kilka body do wywalenia bo się nie udało sprać, tylko że moja ani zupek ani deserków

heh, faktycznie!! A na ich stronie 123 zł. Ciekawa jestem czy jest dobry. Generalnie funkcje ma chyba bardzo podobne do Twojego.
Ciekawe kiedy naszym dziewczynom przejdą te jedzeniowe fochy!

alijenka super ten laptop :-) a windows 8 jest genialny! w koncu sie zlamali i zrobili cos super

widze ze u wiekszosci dzis ciezki dzien.... moze taka pogoda?
moj pospal od 6.30 godzine. i nadal nie chce spac. wykonczy mnie. do tego nie zrobil kupy od wczoraj. dalam mu suszone sliwki rozrzedzone z woda w butelce i moze cos pojdzie... moze dlatego taki marudny caly dzien.. prawie wcale sie nie usmiecha a to do niego niepodobne. zeby sprawdzilam ale nic nie widze dziwnego

mlodak ja tez ci zazdroszcze usypiania... ja probowalam nauczyc ale nie ma sily na mojego.

jutro jej zapodam coś po 7 miesiącu może jej lepiej będzie smakowało zobaczymy, mam risotto z hippa hmmmm i jakieś spagetti angielskie, bo kurde kurczaka w jarzynach i indyka w pomidorach z gerbera po 6 m nie chce tknąć :zawstydzona/y:

a co do podgrzewacza to taka sama cena co i ja dałam za swój, mój jest włączony od kąd mała się urodziła 24 h :-D, tylko go wyłanczam jak myję i wodę wymieniam

alijenka super ten laptop :-) a windows 8 jest genialny! w koncu sie zlamali i zrobili cos super

no już taki na wypasie mam nadzieję że nam posłuży długo bo teraz bez netu jak bez ręki nawet rachunków nie opłacisz :-D, mamy teraz takiego staruszka co non toper nam się przegrzewa i już właśnie go niedawno reinstalowaliśmy i nic to nie dało procesor jest strasznie słaby i nawet nie daje rady przeglądarce google :szok:

Ostatnia edycja:
alijenka my tez takiego grata mamy ze szok. Juz wole na bb z komorki wejsc bo szybciej chodzi a tez lacze sie przez wifi z netia.
Ale z racji mojego wychowawczego to teraz o nowym mozemy pomarzyc jedynie wiec zazdraszczam Tobie zakupu jak cholera :) No chyba ze K z ubrzpieczenia za pobyt w szpitalu dostanie kase to moze by sie udalo, ale znajac ich to grosze wyplaca.

josie fakt takie samodzielne usypianie bardzo ulatwia zycie. Zreszta ja w dzien naprawde nie moge narzekac na swojego syna. Ma owszem dni marudzenia ale rzadko. Tylko te noce.....

Spadam na miasto bo K wrocil. Moze na kolacje zjem cos innego niz budyn o smaku kawy......

alijenka my tez takiego grata mamy ze szok. Juz wole na bb z komorki wejsc bo szybciej chodzi a tez lacze sie przez wifi z netia.
Ale z racji mojego wychowawczego to teraz o nowym mozemy pomarzyc jedynie wiec zazdraszczam Tobie zakupu jak cholera :) No chyba ze K z ubrzpieczenia za pobyt w szpitalu dostanie kase to moze by sie udalo, ale znajac ich to grosze wyplaca.

josie fakt takie samodzielne usypianie bardzo ulatwia zycie. Zreszta ja w dzien naprawde nie moge narzekac na swojego syna. Ma owszem dni marudzenia ale rzadko. Tylko te noce.....

Spadam na miasto bo K wrocil. Moze na kolacje zjem cos innego niz budyn o smaku kawy......
no ja tez na wychowawczym tylko my tak mamy że jak nam coś się ubdura to koniec, na niego wydajemy nasze oszczędności :-:)szok:

jutro jej zapodam coś po 7 miesiącu może jej lepiej będzie smakowało zobaczymy, mam risotto z hippa hmmmm i jakieś spagetti angielskie, bo kurde kurczaka w jarzynach i indyka w pomidorach z gerbera po 6 m nie chce tknąć :zawstydzona/y:

a co do podgrzewacza to taka sama cena co i ja dałam za swój, mój jest włączony od kąd mała się urodziła 24 h :-D, tylko go wyłanczam jak myję i wodę wymieniam

no właśnie zależało mi też na opcji, żeby sam się wyłączał;-):tak: Ja dziś kupiłam kolejne nowe smaki obiadkowe i zobaczymy, ale jakoś nie wierzę, że będzie lepiej. Teraz zrobiłam jej owocki z biszkoptem rozkruszonym, to oczywiście dooopa. Za to pięknie jadła mojego ziemniaka z talerza i piła moją herbatę!!!! a potem banana podgryzała... Ziemniak posolony, herbata posłodzona, a banan z nie wiadomo jakiego źródła! wrrr...

Muńka ona moze po prostu chce jesc w tym czasie co i TY ;) kupuj po dwa sloiczki i dawaj lyzeczka Tobie lyzeczka jej :p ja juz dzisiaj tak robilam i wcisnelam mlodemu pol sloiczka bo nie chcial w ogole , a mleka tez je mniej a potem zagryza smoczek zeby nic mu juz nie polecialo albo wypluwa co wleci :|

Aga u nas o dziwo ostatnio rybe zjadl chetnie ale teraz wrocil do starych zwyczajow przy innych posilkach :|

Mlodak zrobilas mi ochote na budyn :p

Josie sprawdz mu temperature bo u mojego tak sie zaczynalo ... a godzine pozniej tempka 38,6

bylismy u lekarki i zdrowy mlody... tzn leciutenko gardelko zaczerwienione ale ja nie wiem od czego on tak kaszle jak gruzlik ... suche powietrze za duzo sliny ? chyba musze butelki porozcinac i postawic kolo kaloryferow coby bylo wilgotniejsze powietrze ...

reklama
Muńka ona moze po prostu chce jesc w tym czasie co i TY ;) kupuj po dwa sloiczki i dawaj lyzeczka Tobie lyzeczka jej :p ja juz dzisiaj tak robilam i wcisnelam mlodemu pol sloiczka bo nie chcial w ogole , a mleka tez je mniej a potem zagryza smoczek zeby nic mu juz nie polecialo albo wypluwa co wleci :|

bylismy u lekarki i zdrowy mlody... tzn leciutenko gardelko zaczerwienione ale ja nie wiem od czego on tak kaszle jak gruzlik ... suche powietrze za duzo sliny ? chyba musze butelki porozcinac i postawic kolo kaloryferow coby bylo wilgotniejsze powietrze ...

to chyba powinnyśmy ich ze sobą poznać, pewnie by się dogadały takie dwa niejadki;-)

Do góry