reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Aga wspolczuje remontu... a raczej choroby przez remont. Jaka pogoda u Was? Moze dluuugi spacer - troche uciekniesz od kurzu.
Właśnie za oknem masakra leje- wieje :( no nic wytrzymać jakoś muszę.
Do tego coś się stało chyba z talerzem od N-ki i nie mamy tv od wczoraj :/ i jak wejść na dach w tą pogodą.

MsMickey co to za dieta matki karmiącej ? :D choć wygląda mi na jakąś przed badaniem.

Młodaj jak usuwają te pieprzyki ja musze się wybrać, bo Antek mi rozdrapuje jednego cały czas. Do kogo powinnam się udac? Dermatolog potem chirurg?

Współczuję Wam nieprzespanych nocek.

reklama
MsMickey to sie rzucilas na diete :szok::szok::szok: katorga jakas! a jak ty dasz rade Goske wykarmic piersia nic nie jedzac? ja musialam non stop jesc zeby w ogole miec pokarm.

Odwyk nieudany :-p

Dziadek uśpił Lenię, a niebawem musimy się zbierać do kardio :sorry2: Pogoda średnia, więc musimy wyjechać nieco wcześniej, żeby się nie spóźnić.

U nas ostatnio noce były ciężkie (bardzoo ciężkie? :sorry2:), prawdopodobnie przez to co jadła wieczorem czyli mleko z kaszką. Chyba najlepiej śpi po samym mleku, inaczej męczy ją brzuszek. W ogóle nie wiem czy nie zmienić mleka, tylko na jakie, eh..

Iwon szkoda tego UU.. JA jeszcze trochę karmię, ale już 2razy to jest max.. Rano tylko pije w miarę fajnie, a po południu to bardziej w formie zabawy to traktuje chyba :shocked2:. W nocy już nie daję, a przynajmniej się staram. Dwie ostatnie były bez jedzonka, no ale budziła się i tak :sorry2:

Aga współczuje remontu, u nas się szykuje łazienka do zrobienia i już się boję tego wszechobecnego nadmiaru kurzu po którym zawsze choruję!

Muńka & za teścia. Mnie też ostatnio Lenka obudziła stojąc w łóżeczku, mało na zawał nie zeszłam, bo moje dziecko staje na palcach i próbuje dosięgać lampy stojącej obok, a że nie wie że nie umie stać bez trzymania to łapiąc lampę kończy się zwykle nie najlepiej i przestawienie lampy nic nie da, bo jak jej niema to próbuje złapać parapet lub firankę... :sorry2:

MsMickey masakra z niejedzeniem! & za wytrwałość i pokarm :)

U nas chyba jakiś dalszy ząb próbuje się wydostać bo Lenka cały czas gryzie wszystko (smoczki, gryzaki, klocki, pieluchy) prawą stroną a tam ma już komplecik 1-2:-p

Ok. Idę się ubierać :sorry2: trzymajcie kciuki za dobre diagnozy!!!

A. Josie wózek super!!!!!!!!!!!!!! :happy2:

Będę dużo piła mam nadzieję, ze nie zaniknie qrcze przez półtora dnia... Tylko może być kiepskiej jakości bo zero jedzenia:-( No i raczej muszę ściągać bo takie świństwo na przeczyszczenie mam pić więc raczej dla Goskuna nie za bardzo. Teraz śpi i cycowala. Nakarmię jeszcze w południe i potem dopiero w czwartek chyba...
Nie powiem, żebym była zachwycona... ja lubię Gochę Cycochę;-)

Muńka kciuki za teścia &&&&&&&&&

Msmickey oby szybko minął czas glodowki.

Agaundpestka tak najpierw idziesz do dermatologa a potem do chirurga. Ja skierowania nie musialam mieć.
A samo usuwanie to pikuś. W szpitalu bylam ogólnie 45 minut.

Claudette i dobrze ze sie odwyk nie udal :)))))

MsMickey - co to za dieta??? No i po co Ci dieta, jak Ty szczupaczek jesteś?! No i tak, pokarm może Ci zaniknąć... no i gratuluję ząbka :D

Muńka - kciuki za teściową!

Josie - współczuję nocki

Młodak - ale fajnie z tym oddawaniem

kasiekm - 25 zł za 5 par?! Muszę się tam wybrać! Toż to 5 złł/szt!
Dziewczyny, na lato kupujecie body czy bluzeczki? ja bluzeczki będę kupować głównie, bo i tak ciepło, po nerkach nie wieje a jak wieje to fajnie bo chłodniej ;)

u nas nocka taka sobie - ząbki ją męczą i jeszcze ma katar ale dziś znów mniejszy i już nie żółty...

My na tato mamy multum koszulek z krótkim lub bez rękawka, a ody pewnie na działce zakładać by sobie brzuszka nie podrapał.

Dziś i jutro w Super-Pharm pampersy po 29.99zł.

Ech, dopiero usiadłam na pupsku, bo dzieć poszedł spać .

Aylin zazdroszczę Ci tego znajomego rzeźnika - nam się czasem udaje kupić królika/kurę od zaufanego dostawcy. A wędliny staram się piec sama :blink:Jak tam mała, już bez gorączki?

Hatszept
zdrówka dla was! Dobrze, że kupska już mniejsze.

Josie wózek ekstra! Czy dobrze zrozumiałam, że sprowadziłaś go z UK? Jaki koszt wysyłki?

Kasieńka dla mnie ta fryzura też przegrana :sorry2: Kojarzy mi się z tą zołzą z 1001 dalmateńczyków :-p
A ten brak sił, to może przesilenie wiosenne?

Zaza 8600 to nie taki maluch ;-)Mój chyba z 9 teraz ma.

Maćku fajnie, że wpadłaś :blink:

Pamka powiem Ci, że jak już mogę się napić, to mnie nie ciągnie :sorry2: Kobieca przewrotność ;)

MsMickey czyli Gochna to towarzyski typ. Za mamusią;-)

Młodak
no i widzisz, już po krzyku z tymi pieprzami. Daj szybko znać, jak wyniki :tak: I żebyście sobie znowu szybko "kochaniowali" z K. ;-)

reklama
Do góry